Hang Over Hills

jm8k | 31.07.2006 | Suomipsyke
5:40

jiaa. pluu!

9.00   675 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kalaforn 28.08.2006
Ihana. <3 Soittolistalleni päätyi tämäkin. Lopun melodiat kruunaavat kaiken.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 15.08.2006
Aika tylyä ja häiriintynyttä. 5/4 toimii jälleen kerran erinomaisen hyvin, namma. Melodisella puolella on erinomaisia oivalluksia. Ylipäätään fiilis on hauska, menevä ja reipas. Tuotannollisesti suomisaundimainen, eli ei liian kiillotettuja saundeja, mutta toisaalta äänet toimivat keskenään erinomaisen hyvin. Siistiä fiilistä ja meininkiä. Jossain vaiheessa alkoi kyllä toistaa itseään pahasti, että ois niinku saanu sitä stoppia painaa jo aiemmin tai kehittää jotain muuta. Mutta kuitenkin toimi hyvin ja hienosti, mukava kuunteluelämys!
0   +1 +2
 
jaskak 02.08.2006
tätäpä lajia en oikeastaan tunne, joten paha mennä kommentoimaankaan. kivasti tuntui jymähtelevän!
0   +1 +2
 
10
makes69 01.08.2006
Tyypit hei täähän on kypän kamaa!!!Kuinka joku voi olla antamatta tälle erittäin tiukalle fiilikselle numeroa?Loistava veto!!!Tässä on tiukkuutta ja särmää joka jää Psytrancessa usein taka-alalle velttoilun voittaessa;)
0   +1 +2
 
8
Stocco 31.07.2006
Alkaa todella härösti ja se on hienoa kun heti alusta on ihan pihalla. Sitten rauhoittuu nätimmäksi ja mukaan tulee kiva melodia lurittelu. taustalla jatkuu korkeat siritykset. Aika messevää. Paremmalta tää sun psyys kuulostaa ku ne karut teknohäröilyt, jotka on aika massiivisia eepoksia pienelle ihmiselle. 3:15 on joku toinen melodia tos pääl eikä se enää oo niin kiva. Tai siis tomonen toisenlainen soitinääni. Ei niin ihana. Sit onneks rauhottuu hetkeks mut ne taustan häröilyt ei osaa olla hiljaa koskaan :D Paitsi sit tulee ihan mahtava täydellinen nanosekunnin hiljaisuus x1000 ja just ennen sitä on maukkaan tyyntä. Sit ei tosin tuu kovin myrskyisää mikä sinänsä on hiukan sääli. Toisaalta ihan ok et ei kuole seinään päin törmätessä mut kaipaisin silti tonne loppuun kovempaa otetta. Sais yhtäkkiä kasvaa TIOUKAKS. Niinku Airolalla on tapana sanoa tai siis kirjoittaa. Lopetus on kyllä kans pirun kurku kuten alku.

Nerokasta. Alku vetää luulot pois. Keskikohta on kaunis ja kuunneltava ja loppu on taidokkaasti tehty ja yllättävä ja sen haluaa aina kuulla vaikka toisaalta sittenhän se kauneus loppuu.
0   +1 +2
 
accent 31.07.2006
Nooo... alku skulaa vaik kuinka hyvin. Suoraa toimintaa ja selkeät saundit. Sitten tulee vähän väliä kaikkea erilaisia hienoja elementtejä mukaan ja kaikki sopii ihan hyvin yhteen. Sirityksiä ja kilkutuksia on kasattu kivan kuuloiseksi paketiksi. Puolessa välissä biisi on vähän jotenkin heikompitasoista meiningiltään mutta ei silti huonoa. Sitten taas, kuten Konvert asian loistavasti ilmaisi, polkaistaan seuraava vaihde päälle. Biisi ei missään vaiheessa ainakaan kyllästytä. Loppuu vain vähän kuin kesken kaiken. Olisi siinä voinut vaikka minuutin vielä jytkyttää. Pluu! (mitä ikinä sitten tarkoittaakaan)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat