This feeling

Joonas S. | 12.08.2004 | Pop
5:03

Iloinen ja menevä kappale uudesta rakkaudesta ja sen aikaan saamasta tunteesta. :)

8.50   4699 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Heavenlytrolls 26.06.2006
uuh eah!!
0   +1 +2
 
10
Putte 12.12.2004
Pakkohan sitä oli tulla kaiman musiikkia arvostelemaan. :) Näin ensiksi täytyy todeta että aika helkutin hyvää poppista! Letkeä, mutta silti niin menevä meno. Tuossa kertosäkeessä oli jotain mikä saa todella hyvälle tuulelle. Ei tästä fiilingistä voi muuta kuin palkita kympillä.
0   +1 +2
 
9
theplan 12.12.2004
Tämäpäs tosi mukava ralli! Reipasta, positiivista. Suhteellisen ksinkertainen sävellys, mutta tarttuva melodia ja kivat sanat. Onnistuu mielestäni erinomaisesti tavoittamaan tuon teosesittelyssä kuvatun tunnelman. Lauluääni ja soundi muutenkin on tosi miellyttävä, jotenkin harmiton, mikä on sekin ihan biisin aiheeseen nähden sopivaa.

Esitys on kokonaisuudessaan tasapainoinen, ja biisi rakenteeltaan ja soinniltaan kivan poppibiisin prototyyppiä aihepiiriään myöten. Siinä ehkä myös syy miksi en ihan kymppiä anna, sillä mitään hirveän persoonallista tai uutta tämä biisi ei tarjoa sittenkään. Mainio veto siis siitä huolimatta!
0   +1 +2
 
8
MusaPoju 19.11.2004
Joo on kyllä Iloisa & menoisa Kappale. Hienosti laulaa laulaja tässä. Rakkaus on mainio asia sanonpa vain tässä. Jiihoo Tsemppiä vaan teillekin !!!!!!!!!!!!!!!!!"""""""""""""""""
0   +1 +2
 
8
Roope Paltta 03.10.2004
Hyvin soitettu ja mielyttävän rauhallinen laulu soundi. Odotin C-osasta enemmän jotain kovempaa menoa ja revitystä, mut hienosti laulu menee kyllä falsettiin, mistä itse diggaan kyllä. Biisin soundit oli hyvät ja aihe-alue saman tyyppistä mitä itse soitamme. Lisää biisejä odotellessa. -seadoo-
0   +1 +2
 
8
jmm 17.08.2004
Mukavaa, rehellistä. Sanoo artisti ja se kyllä pitää paikkansa. Mutta ei minun korvaan ehkä niinkään tarttuvaa. Erittäin hyvin tehtyä, soitettua ja laulettua on tämä vaikka biisi on vähän liian kevyt minunkin makuun, vaikka tykkäänkin popista. Itse yrittäisin saada jotenkin hieman särmää tähän, kun on niin kauhian kevyttä ja sitä kautta hieman laimeaa kuin Upcider Light. Mutta sehän onkin vain minun mielipide, eikä siitä välttämättä kannata ottaa vakavasti. Hyvä rumpali kuulostaisi myös olevan tässä. Biisistä seiska, soitosta ja toteutuksesta ysi, joten keskiarvo on kasin luokkaa.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 12.08.2004
Hauskaa poppista, vaikka biisinä on hiukan "lattana". Kertosäe voisi olla vielä jotenkin vetävämpi.
Hyvin soitettu ja laulettu, jatkakaa.
0   +1 +2
 
9
milton 12.08.2004
vähän liikaa tanssilavameininkiä (ei hyvä), mutta hyvä biisi tämäkin. Sähkökitarat ja rhodes olisivat sopineet tähän vallan mainiosti. Mutta mitäpä niistä, kun näinkin toimii. Ja hyvin toimii. Viisi minuuttia vaan on rallille vähän turhan pitkä kesto.
0   +1 +2
 
9
lovefactory 12.08.2004
Olipas piristävä poppiralli pitkästä aikaa. Tässä on minusta sellaista kesäbiisin tuntua kuin monissa biiseissä, jotka itseään sellaisena mainostavat.

+näppärä biisin alku efekteineen
+hyvät soundit
+pätevä laulaja
+svengaava kertosäe hyvällä laulumelodialla

-ei niin hyvä säkeistön laulumelodia, menettelee muttein sen enempää
0   +1 +2
 
9
milton 12.08.2004
(kommenttirinki) Iloinenhan tämä, sarkastiselle luonteelle ehkä jopa liiankin. Minun makuuni kyllä liian kantrivaikutteista (ainoa genre mitä en siedä). Voisikohan kappaleen lyhentää alle neljään minuuttiin? Parasta tässä oli varsin puhtaat laulut ja kivat stemmat. Kokonaisuutena vähän yksitoikkoinen. Mutta koska tässä ei mitään sen suurempaa vikaa ollut, annan hyvän numeron. Tästä pitää varmasti sekä äiti että tytär.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta