T4S

Juhku | 30.03.2006 | Dance
3:31

Biisi tehtiin alunperin Tampere4 triktirk videoon. Juho sendi melodiat ja minä tein loput. Myöhemmin sitten tein pidemmän version.

Eli kiitos hienoista melodioista kuuluu tänne osoitteeseen. http://www.mikseri.net...

8.00   648 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 197279 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Fleeticer 31.03.2006
Alku kuulostaa hyvältä ja sitten varsinkin kun filterit avautuvat, tosin tuo leadi on soundiltaan aika karmea, eikä rankempi bassontapainen soundikaan tuo lisää kiinnostusta, ja taitaa tuo mennä vähän omia linjojaankin. Basarissa riittää tehoa ja muutenkin rumpuosasto on paremmassa jamassa tällä kertaa melodiaosastoon verrattuna.

Melodioiden meno sentään paranee vähän kun tulee lisää leadeja mukaan, mutta silti tuosta paistaa Vanguard läpi eikä soundi muutenkaan miellytä korvaa raakuudellaan. Bassolinja perus, kyllähän se toimii ihan ok:sti.

Rakenteessa on onnistuttu ihan kelvollisesti, eikä nyt mitään sekavempia kohtia löydy. Kokonaisuutena raa'n kuuloinen biisi jossa melodiat lähinnä vain häiritsevät kuuntelua. Rumpuosasto ihan hyvällä mallilla. Ei parasta tällä kertaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat