Keskiyön aurinko 2005

Juhlamestari | 19.06.2005 | Electronic
4:40

Keskiyön aurinko uudelleen viritettynä.

8.83   1277 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Jonesss 04.01.2007
Miellyttävän kuuloinen kokonaisuus.

Vähän ehkä hämää kun syvempi basso tuntuu häviävän/hukkuvan taustaan kun lähtee käyntiin. Korkeemmat syntsat miellyttävät, psykedeeliset ovat. Vokaalit käyvät uuvuttamaan pidemmän päälle. Groove toimii kun beatti lähtee 1/3 jälkeen kulkemaan täydellä varustuksella., kuitenkin vähän nyansseja olisi kaivannut lyömäsoittimet.

Soundit on mukavan lo-fi, analogisen kuuloista. Tulee mieleen RHCP paikoitellen, varmaankin slap-basson ja beatin takia.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 16.10.2005
Jälleen aika retrohenkisellä soundimaailmalla höystetty kappale, mutta toimii pirun hyvin! Tästäkin tulee vahvat kasarifiilikset, nyt mennään jonnekin Miami Vicen ja Jan Hammerin välimaastoon hyppimään ja jammaamaan. Funk-vaikutteet toimivat tosi hyvin, groove pelaa ja rullaa. Paketti pysyy kasassa ja tuntuu siltä kuin eteenpäin mentäisiin tasaisesti ja vastustamattomasti. Tässä kappaleessa on myös mukavasti dynamiikkaa ja vaihtelua, kuulija ei pääse kyllästymään. Diggasin kyllä kovasti. Hyvää työtä.
0   +1 +2
 
8
Dj Hand 28.07.2005
meinasin jättää kuuntelematta kun kuulosti toi biisin nimi niin kornilta suomeksi. Tää oli hyvä, musta kaikkein parhaiten onnistuneita kohtia biisissä oli ne joissa oli äänisample, muuten aika poppista, mut ihan hyvää sellaista.
0   +1 +2
 
9
Tää on hyvä , tunnelma on juuri paikallaan ja rytmit istuvat.
Myöskin noi pianon lirut ovat hyviä.
0   +1 +2