Fraught with Chaos

Keenland | 28.03.2003 | Drum'n'Bass
5:08

Laitoin genreksi d'n'b:n vaikka mielestäni biisin tunnelman alta sitä muistuttaa lähinnä vain rumpuosuus. En suosittele lofina kuuntelemista, tärkeimmät äänet jää silloin kovin hiljaisiksi.

9.00   894 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=20200
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Infratuna 05.02.2004
KeenLand - Fraught with chaos

Aika hyvää soundia heti alusta lähtien. Virveli on vähän ehkä kovalla. Sen huomaa ku kuuntelee hiljaa. Oikein hiljasella ei kuulu muuta ku snare. Kuullostaa vähän ku rummut ois miditetty synasta, en jaksa selittää miksi. Lisäks Reverbit ei oo kaikissa soundeissa ihan kohallaan. Musta ihanne Dnb:s oi se et kikki ois upotettu blinee niin, ettei sitä huomais selkeesti. Hyvät melodiat/intrumentit. Vähän kuullostaa ku sitä oltais soitettu jotain instrumenttia ennen konemusaa? Helvetin hyvät melodiat kyllä. Reilu reverbi ja sen tuoma "häntä" snaressa vie runsaasti sen iskevyyttä. Helvetin hyvä biisi pikku violla (masterointi/miksaus). Biisinrakenne ok. Toisaalta tuntuu et oisit tehny kauan musaa, sitten taas ei. Jos biisistä aioit uudempaa versiota lykätä oisin kiitollinen jos ilmottelisit. *Official Infra*
0   +1 +2
 
9
Cuz 12.04.2003
Hyvältä kuulostaa! Rauhalliset, hyvät melodiat drum'n'bass biitillä...hyvä tunnelma
0   +1 +2
 
9
Tsume 04.04.2003
Kuuntelin tämän lofi:na varoituksesta huolimatta, sillä yhteyteni on hieman nopeusrajoitteinen. Biisi alkaa mukavasti ja varsinkin tuo padi kuulostaa hyvältä. Rumpukomppikin sopii mielestäni mukavasti melodiaan, mutta ehkä hieman enemmän variaatiota olisin kuitenkin siihen kaivannut. Myös tunnelma on biisissä mielestäni hyvin onnistunut. ( Tuli sellainen fiilis kuin ajaisi autolla yksin sumuntäyteisellä moottoritiellä aamu neljältä. ) Kyllä tästä sen verran hyvän kuvan sai jo lofi:na, että uskallan nuo pisteet tuonne laittaa. :)
0   +1 +2
 
9
Taapero 30.03.2003
kyllä mielestäni nuo alun melodiat ovat todella hienot ja muutenkin tou pää melodia on hyvin toimiva. hyvää drum & basea tämä on :)
0   +1 +2
 
Red 29.03.2003
Toimii mutta toiaankin kannattaii alkaa panostamaan miksauksen laatuun. :) Odotellaas mitä tulevaisuus tuo tullessaan.
0   +1 +2
 
9
Olavio 29.03.2003
Alussa olevat padit ovat todella hienot. Melodista ja erittäin hienoa musiikkia! Tämä toimii kyllä taas niin hyvin että huh! :) Hyvää työtä Keen! 9
0   +1 +2
 
DjLime 29.03.2003
Kuuntelin lofina vaikka et suositellu mut ihan hyvän kuvan sain biisistä. Ehkä turhan ilonen rumpu basso biisi mun mielee... toi d & b looppi on kyl hyvä.
0   +1 +2