Rukous Ariestalle

Kekkoset | 19.03.2004 | Hard Rock
3:38

Biisi omistettu ihmisille, jotka näkevät painajaisia..

Säveltänyt ja sanoittanut: Peter Pyy

9.00   2801 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=57166
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
zarthas 15.05.2004
Tässä tulee jotenkin etäästi mieleen YUP, jota ensi kuulemalta vihasin, mutta kun kuuntelin useammin, bändistä tuli paljon mieluisempi.
Tämä biisi ei aukene ihan näin kertakuulemalta, joka tekee sen mielenkiintoisemmaksi. Sanoitukset tuntuvat olevan parasta mitä nyt jää mieleen. Ei ihan niin hittihakuinen biisi kuin Luonnon Lait, mutta toimii kuitenkin.
0   +1 +2
 
kudusai 19.04.2004
Kuten Haava tuossa aikaisemmin on maininnutkin, niin hyvin CMXmäinen biisi, laulajalla yritys olla Yrjänä, siinä kuitenkaan kovin hyvin ei onnistuta. Vaikka sanoitus onkin yrjänämäinen, niin onhan se sinänsä ihan onnistunut, koska pidän tämän tyylisestä lyriikasta. Sävellyksestä pidin enemmän kuin Luonnon lait-biisissä.
0   +1 +2
 
Commandant 19.04.2004
Edelleen skitta soundi on köhvelö. Liekkö tuo Zoomi teillä skitta efekti. Joku semmoinen "elektroninen" mussu kuuluu läpi. Kertsissä kiitos rumpalille, joka paukuttaa vauhdikkaasti. ei muuta.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 19.04.2004
Ihan mukavan kuuloista, vaikka en tämmöistä musiikkia paljoa kuuntelekaan. Kitarariffi ihan mukavan kuuloista. Rummut hakkaa mukavaa komppia ja muutenkin on ihan hyvän kuuloista. Kertosäe on kanssa semmoinen energinen, mikä on hyvä asia. Laulaja voisi kyllä hieman jämäkämmin laulaa, mutta ihan hyvin menee näinkin. Kokonaisuudessaan ihan hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
Jurvanen 19.04.2004
Yyuupee tulee jotenkin mieleen ja tämä laulu iskee.
Mitä tuo soitto on vähän tusinatavaraa. On kuultu ennenkin. Kiitosjanäkemiin.
Kauniisti säröää laulajan ääni. Pidän kovasti
Mutta tuo soitto oikeasti häiritsee. Vähän tusinatavaraksi jää tämä biisi kuitenkin lopulta, mikä on sääli
8-
0   +1 +2
 
9
¤hömpsy¤ 08.04.2004
kyllä tää on yks ihan suosikkibiisi teän levyltä.. semmonen jännä tää on. ja mie muuten rakastan sitä kitaraa joka on taustalla ku laulu alkaa! :D
0   +1 +2
 
9
usvatyttönen 01.04.2004
tämä on sellainen erikoinen... erilainen ku muut ainakin minun mielestä :) hyvä biisi... kyllä se pete osaa.. ja kaikki muutkin kekkosen pojat!
0   +1 +2
 
9
mörrimöykky 31.03.2004
tääkin biisi on mahtava. Ei ehkä niin hyvä ku toi toinen, mutta tykkäsin kovasti. Ja mitä tulee laulajaan niin mun mielestä ei parempaa tälle biisille vois löytää.Matin laulu kruuna biisin ku biisin:) mahtavaa mahtavaa!
0   +1 +2
 
8
aVe 30.03.2004
en oo ennen kuullukkaan tätä biisiä...oli hyvän kuulonen...jotenki sellanen rennon rankka:)
0   +1 +2
 
Haava 26.03.2004
Sanoituksessa on tullut näköjään käytettyä aivan tajuttoman kuluneita kielikuvia... CMX bändin käyttämiä kielikuvia ei myöskään kannata käyttää sellaisenaan, koska useimmat ne ovat jo kuuleet... Muutenkin sanoituksesta tuli mieleen CMX ilman niitä kaikkia yrjänän oveluuksia niiden rivien välissä... Jooh..

Laulajasta en pitänyt.. En äänestä enkä tulkinnasta... Säveleen osuminen ei myöskään ollut mitenkään loistavaa...

Sen sijaan biisi oli mainio... Laulumelodiat kulmkivat kivasti... Särösoitto ja vinguttelut elivät kivasti keskenään... Kappaleesta kyllä tykkäsin... aika paljonkin... Vähän miksausta ja masterointia ammattimaisemmaksi.. Ylipäänsä äänenlaatu oli vähän siinä ja siinä kun kovinkaan ammattimaisia vehkeitä ei ainakaan korvani rekisteröineet... Jooh... Mutta se sävellys puoli on kivasti hankassa... Siitä se lähtee...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2