Nimetön

Klasu | 25.11.2005 | Freeform
4:23

Ensimmäinen yritykseni tehdä Freeformia. Tehty unettomana yönä lähes yhdeltä istumalta ja hiukan fiksailtu seuraavina päivinä. Pöydän tärinästä päättelen että basso menee aika alas. Subbarittomana en osaa sanoa tuliko sitä liikaa.

Kuuntele omalla vastuulla! ;)

8.20   922 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Humaloidi 03.01.2006
Erittäin maistuva Freeform biisi.
D-Beat tuolla jo mainitsikin Helixin ja DJ Furyn ja kyllähän tämä enemmän onkin sitä UK-soundia. Mukavan säröiset soundit on kyllä. Tempo on hyvä, mutta itse pidän tällaisesta Freeformista hieman nopeampana. Sellainen "kiksu" -Freeform taas on parempaa hieman hitaampana. Ennen loppua olisi voinut olla sellainen kohta jossa biisi olisi muuttunut melkein jopa rumpubassoksi ja sitten siitä taas kasvanut järeäksi paukuttamiseksi, mutta tämäkin hyvin pitkälti makuasia.
Freeformia kannattaa kyllä tehdä tästä eteenpäinkin aina välillä, sillä tämä oli erittäin hyvä biisi ensimmäiseksi kokeiluksi.
0   +1 +2
 
8
JM 03.01.2006
Juu, säröt kiinnittää huomioni heti, hyvässä mielessä. Ja basson lempeä muhkeus. Äänet on kovia ja sairaita, sillä oikealla tavalla. jossain keskiäänillä säröilevä melkein bassosaundi joka kantaa biisin päämelodiaa toimii oikein mukavasti. Väliosasta en päässyt oikein selvyyteen tykkäsinkö vaiko en, hiukan kummalta vedolta se tuohon väliin tuntui. Todella maaninen ja kaunis nostatus, paussi ja uus liikkeellelähtö. Mieleni tekee tanssimaan, vaikka biisi jääkin asteelle "hyvä". (mikä siis on täysin eri kuin "huono"..=)
0   +1 +2
 
9
bdaisy 13.12.2005
Joo, D-Beat on oikeassa, hiukan tukevampaa bassoa sais olla, mutta itse laittaisin sitä vain hitaampiin kohtiin. 2:31:stä alkaa hyvä kohta!Oudon humisevat rytmit toimivat hyvin.Aika tummaa kiertoa.
0   +1 +2
 
8
D-Beat 01.12.2005
No jopas. Ihanan särkeviä sampleja. Panning toimii hyvin. Tästä tulee mieleen Helix, Dj Fury ja kumppanit tuolta 90-luvun puolivälistä. Oikein tehokasta menoa, joskin hivenen jöötimpi basso olisi ehkä paikallaan tällaiseen rutinaan. Piristävää kertakaikkiaan. 8½
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat