Sininen Isku (Un-Vocal)

KnB | 19.02.2003 | Jungle
2:59

Vanhankoulukunnan junkkaa. Yksinkertaista mutta toimivaa (?). Vokaaliton versio koska vokaalit jotka biisissä alunperin olivat - oli laittomat. Amen breikittelyä sub bassojen ja älähdyksien saattelemana. Jos vokaaleilla höystetty versio kiinnostaa niin pyydä.

8.60   1569 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Olavio 13.04.2003
No ihan ensiksi, tätä olisi kuunnellut reilusti pidempäänkin. Onnistunut alku josta lähti mukava rymistys liikkeelle. Tuo bline sopii meininkiin hyvin ja pianokin ihan onnistunut juttu. Vokaalit on tämän biisin ehdoton herkku! :) 9-
0   +1 +2
 
Q 06.03.2003
Nojoo, toi alun sweeppi on kaunis, olisi voinut hyödyntää enemmänkin tota soundia, esim. trigata sitä välillä kunnolla ja luoda joku kätevä pieni kaava sen alle. Amenit toimii, vaikkakin ovat tosi joojoo -meiningillä, tuo "kakkosbiitti" on ehkä hieman heiveröinen ja käyttää hassusti kummittelevia siskuja. Bass on mainio, mutta taas piano ei maistu ollenkaan. Nuo spiikit on ihan ok ja se kiertävä syna on kiva, mutta silti jää aika pitkälti rakenne heikoksi. Huomaa ettei genreä ole järin pitkään tehty ja asiat menevät hieman ei-niin-itsestään-selvästi, ei nyt mitenkään tunteita herätellyt, mutta ihan ok näin lyhyeksi ja rakennevammaiseksi.
0   +1 +2
 
8
Jollas 03.03.2003
Tää oli jotenkin vaa tylsä.. :(
0   +1 +2
 
Red 02.03.2003
Hohooh!! Hieman tutut.. Legendaariset Amen Breikithän nuo on, leikeltynä uudestaan ja koottuna mun tyyliin :) ne on soinut tuhansissa biiseissä. Vanhoissa junkka biiseissä oli monastu juuri amen breikkejä. :)
0   +1 +2
 
8
DesertFox 02.03.2003
No täähän on nice biisi, hyvä tempo ja niin edelleen, ainoo et noi rummut tosiaan kuulostaa sellaselta "jotenki tuttu" eli sais pikkasen olla omaperäisempi, mut kummasti sopii kipaleeseen. Noh, en sano kuin et hyvinhän tuo on vedetty minun DnB makuun...

Annoin vain kasin koska tossa ei siis ole niitä vokaaleja, joten se jätti arvelluttamaan minkälainen musa siitä olisi sitten kehkeytynyt...
0   +1 +2
 
9
Prote 26.02.2003
Mukavan kuuloista Drum'n'Bassia. En yleensä syty DnB kappaleisiin, mutta tämä vei melkein mukanaan :) Ehkä odotellaan vielä enemmänkin tämän tasoista DnB:tä.
0   +1 +2
 
9
Drachkin 22.02.2003
Ihan hyvin kyl jos oot vetässy ite noi skrätsit tohon alkuun ;) Ihan hyvä komppi ja toimii muutenkin hyvin mun mielestä. Noi vokaalit sopii tohon kyl.. Piano ei kyllä iskeny muhun.. aika turhan simppeli. Mut loistava lopetus! Kyllä jäädään odottelemaan lisää junglea!
0   +1 +2
 
8
Rion 20.02.2003
WOOOOF..todella mukavan kuuloinen beissi, mut toi komppi on ehkä liian tavanomainen. Jotain lisäkiksejä tämä olisi kyllä kaivannut iskeäkseen aivan täysin..nyt jää hieman ehkä sellainen olo että "taas tätä". U know? :)
Pituutta olisi kyllä saanut olla huomattavasti enemmän..ehkä jonkinmoinen "HC" soundilla varustettu melodian tynkä olisi ollu melko rok..mut joo, se siitä. Kasin annan.
0   +1 +2
 
9
On ainakin sivun suunnittelu hyvä, kaikki mustalla vaan. :D
Ai, että on muuten makoisa beatti ja bassot.. Voin kai sanoa, että tykkään, mutta en liikaa.. kuulostaa jopa lofina hyvältä.:) ei mulla muuta.
0   +1 +2
 
Red 19.02.2003
Scratchit on btw itse tehtyjä :) Vokaalit joku vois vetää. Ei oo kovin vaikeeta, pystyn antaa wavina miten ne kuulus vetää. Mut se jonka äänel ne on alunperin vedetty ei ois ilonen kuullessaan niitä jossain junkka väännössä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta