No move in cortex

Labyrintti | 07.01.2004 | Hardcore
14:57

Hiukan kuulostaa tunkkaiselta, mutta minkäs voit kun suoraan päästä taltioit ajatusvirtaa. Nyt polkataan jalat puhki ja korvat tukkoon. Älä nössöile - käännä nupit kaakkoon!

Logoa on taiteillut Loadus.

"Kuunetelihan tämän, vaikka 15 minsan hardcore vähän pelottaakin, mutta mielenkiinto kyllä pysyi koko ajan loppuun, koska biisi oli täynnä kaikkee kivaa. Alkupuolella se biitti meni kovin hypnoottiseksi ja se oli hieno juttu. Ei todellakaan valittamista."
01.02.2004 00:29 Ihan A

7.00   2518 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
accent 28.12.2006
Hitto, en muistanukkaa et jätkä o tehny tämmöstäki!!!!!!!!!! Tää on oikeestaan pitemmän päälle kun ajattelee niin hemmetin hieno teos. Paljon pientä hilkettä ja yksityiskohtaa ja tiukkaa. Stocon saundiin pitää tottua. Ei toimi ensi kuulemalla. Paitsi jos on niin pitkä biisi että sen aikana ehtii tottua. Silloin taas tulee sellainen tilanne, että haluaakin kuulla sen biisin alun uudestaan kun ei alussa vielä tykännyt siitä niin. Ja sitten viettääkin puoli tuntia yhden kappaleen parissa, huh huh. + sitten vielä vartti toipumiseen siitä kaikesta äänellisten yksityiskohtien määrästä. Nyt kappaleessa nauretaan. Pelottavasti. Ei kyllä tasan pysy paikallaan tämä biisi, vaikka Kalafornikaatio muuta väittääkin! Koko ajan jotain uutta. Tämä on oikeastaan ehkä paras biisisi. Tai parhaimmasta päästä. Ei oo sellasta överiks vedettyä sekoilua vaan tällasta omaa perussaundiasi ja tavaraa riittää sulatettavaksi vielä pitkään. Hauska teos.
0   +1 +2
 
Stocco 15.10.2005
Hassua että tämä muka pysyisi paikallaan :O
0   +1 +2
 
6
Kalaforn 15.10.2005
Jatkaa samaa rataa, kuin edellisetkin biisit, onneksi osasit luokitella tämänkin biisin samaan kastiin, nyt voin kuunnella näitä päivät pitkät ja vitutus yltyy. Hmm, tämä tosin ei yllytä minua tekemään mitään, vaan pitää jalat maassa liikkumattomina kuin kivet. Voisin jopa sanoa tylsäksi tätä, mutta enpä nyt tiedä, ansaitseeko tämä sellaista... olihan tässä jotain sentään, siitä annoinkin plussaa, hmm, ja suurin osa miinuksista tulee ihan vain tuosta biisin paikallaan pysymisestä, ei iske!
0   +1 +2
 
9
Cerefi 10.06.2004
Hardcoren kuuluukin olla vähän tällaista nopeatempoista naputusta, jossa ei ole oikeastaan päätä eikä häntää. Hypnoottisuudesta sen verran, että tässä se syntyy vasta pitemmän kuuntelun jälkeen, mutta tulisi nopeampaa alhaisemmalla tempolla. No, mutta ehkei se ole tarkoitus. Kuitenkin, ei ihan niin hc-jyystöä kuin pahimmilla Mikserissä, mutta silti ihan kelpo kone-hardcorea.
0   +1 +2
 
Stocco 10.06.2004
"Mikä innoitti tuon ääntelyn ennen 5min?"
Pitäähän tällaisessa tajunnan virrassa olla yksi tuollainen aivan hämärä kohta ;)

Alku on tosiaankin hivenen harmaata sekoilua, mutta lopussa polkataankin pirteän happy raven tahtiin. En vaan osaa erotella asioita omiksi biiseikseen. Miksteipinomaisuus on jännempää ja siinä voi säätää enemmän joutumatta tekemään uusia rumpuluuppeja jokaiseen biisiin erikseen. Laiskana minun ei myöskään tarvitse valita uutta biisiä heti soimaan, kun biisillä on tarpeeksi pituutta :)

Pakko tässä biisissä on jotain hyvää tai vähintäänkin mielenkiintoista olla, kun kaikki ovat kommentoineet ihmeen hyvin. Kiitos siitä teille.
0   +1 +2
 
7
Kari Runk 13.04.2004
Aika mukavasti käytetty noita kaikenlaisia efektejä, mutta pituutta voisi hieman lyhentää ja lisätä hiukan lisää meininkiä :)
0   +1 +2
 
5
Salminen 11.02.2004
Heti alussa iski epätoivo. 15 minuuttia tätä?! Äitiiiiiii! Vaihtelua tässä kyllä on, se myönnettäköön. Tämä oli kuin olisi laitettu vähintään kymmenen biisinalkua yhteen kattilaan ja hämmennetty. Sounditkin ovat vielä niin ihmeellisesti valittuja että rupeaa tuntumaan että rouva Fortunalla on ollut käpälänsä pelissä tämän kappaleen luonnissa. Mitään punaista lankaa ei ole havaittavissa. Väänsin kyllä nupit aluksi kaakkoon (no ainakin itään) kuten biisin käyttöohjeissa sanottiin, mutta 4 minuutin kuluttua oli pakko kääntää pienemmälle.

Melodioista ei tässä biisissä ole oikein havaintoakaan, tai itse asiassa on mutta niitä on varmaan sata ja ne vaihtuvat jatkuvasti ilman johdonmukaisuutta, eikä yhdessäkään ole oikein koukkua mikä herättäisi huomiota. Osa kuusnelossoundeista on ihan hauskan kuuloisia ja niistä tuleekin tuo yksi kappale mikä nostaa tämän hyväksyttävän rajalle. Kaikki muut soundit ovatkin sitten sen kuuloisia kuin niiden olisi tarkoitus ärsyttää kuulijansa raivohulluuden partaalle. Vielä kun tätä piiskausta kestää vartin niin hoitoon ruvetaan täällä kuulokkeiden välissä pikku hiljaa olla valmiina.

No nyt se viimein on kuunneltu. Huh.
0   +1 +2
 
5
sakke-makke 11.02.2004
jotenkin liian tajunnanvirtaista tämä nyt on. onhan sitä itsekin hc:tä ja polkkaa tullut tehtyä, ja tulee ehkä tulevaisuudessakin, ja kuuntelenkin verrattain paljon, mutta tämä ei nyt oikein avautunut.. liikaa hälskettä ja melskettä ja turhan presetit soundit..kili-koli-pum-päks-pox-wiki-wiki..rummuissa ei dynamiikkaa ja hihatit snaret kuin kaikki efektitkin aseteltu sekvensseriin suurinpiirtein sellaisenaan sehän on jo tunkkaiselta kuulostavuuden ensimmäinen perusehto. ja se söi kuunteluintoa valtavasti. pläääääääääääääääh. progressiivistahan tämä kyllä on, vaeltaa eteenpäin koko ajan eikä juurru oikein sitten mihinkään..jotenkin on vain liian sienistä tai happoista..en tiedä..suomisaundi-tyypeille tämä saattaisi aueta paremmin. "wiki-wiki-piu-tsähä-pum-tsi"....kun se ihanimmillaan olisi ollut jotain "wikdidi-wi-pkrohh-tsäääääh-bourrrvm-tsih". Turhan pimepli-pampeli-pom. Enköhän vääntänyt jo kyllin rautalangasta. hässäkkää.

54/100
0   +1 +2
 
7
Badmad 10.02.2004
Luukuttelin sit lapuilla tätä aika kovaa.. ei auttanu. Liian hc, jotain flipperiääniä siellä mennä vilisti biitin seassa, mut en oikein ottanu tolkkua niistä. Erikoista ja luovaa, mut ei kohtaa mun mieltymyksiä. Ja kaiken lisäks ihan helvetin pitkä, mut jaksoinpa kuunnella loppuun.. volumee kyl laskin jossain vaiheessa, ku alkoi ottaa johonkin aivolohkoon noi äänet. Tästä ois varmaan saanu vielä kovemman tapporaidan kun basarissa ois ollu oikein kova ja kylmä soundi.. pelottaa.
0   +1 +2
 
Cover Girl 10.02.2004
Aika harvoin kommenttiringistä nappaa sopiva genre. Kun niin vain on että kaikesta älämölöstä ei millään tajua yhtikäs mitään vaikka kuinka avarasti ja ymmärryksellä yrittäisi katsoa. Tästä en tajunnut mitään. Paitsi sen että tätä keksti ja kesti ja kesti. Jos tällä olisi ollut jotain mahdollisuuksia osua ymmärrykseni sellaiseen kohtaan josta olisi poikinut joku mielipide tai rakentava näkökohta, ehkä jopa positiivinen huomio., olisi sen pitänyt loppua! Vaan ei. Jos siellä joku kilaus tai kolaus oli joka ei ollut ärsyttävä tai pitkästyttävä niin paljon ennen loppua unohdin taatusti mikä se oli. Neljästä minuutista tätä olisin voinut saada jotain irti. Kyseisessä tapauksessa yhdeksän minuutin jälkeen toivoin ja yritin saada irti enää töpselin seinästä. Kiitos ja anteeksi. I rest my case.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat