Kointähti

Lathspell | 29.04.2006 | Black Metal
8:12

Taken From the forthcoming full-length album "VERSUS ECCLESIA"

8.69   2370 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Azag 11.03.2008
Äänimaailma toimii loistavasti ja biisi on todella hyvä. Vokaalit toimii ja soitosta ei virheitä löytynyt. Kappaleessa on mielenkiintoisia vaihdoksia, jotka tekee tästä helppoa kuunneltavaa. Tykkään.. Täytyypäs faniutua.
0   +1 +2
 
9
Modnar 16.08.2006
Jälleen vieraillaan norjalaisissa maisemissa. Taaken ja Satyriconin tyylinen sirkkelilaahaus tulee kovasti mieleen jälleen kerran. Se jos jokin toimii erittäin hyvin. En voi väittää tässä olevan mitään mullistavaa, mutta vanhaa black metallia on vaikea keksiä uudestaan joten toteutus on tärkeämpää. Tämä kuulostaa yksinkertaisesti hemmetin hyvältä soitannasta narinavokaaleihin.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 04.05.2006
Hmmm, jopas oli alku puoli biisistä vahvasti samaa meininkiä kuin bändillä nimeltä Kvist. Tässä biisissä yhdistyy sekä Ruotsalaiset että Norjalaiset black metal elementit melkoisen hienosti, eikä biisissä ole oikeastaan yhtään turhaa
kohtaa. Pakko nostaa yksi riffi ylitse muiden, tuo 2.10 alkava toimii kovaa. Sävellystyö ei muuten mitään ihmeellistä tai mullistavaa ole. Sovituksessa on onnistuttu hyvin samoin kun miksaus on täydellinen. Saundit on niin turskaa että prkl, vanhat ajat kumpusi mieleen ja pussikalja.

Soittaa äijät osaa näköjään vähintään niin hyvin, kun black metal vaatii :) Eipä siellä särähtäviä virheitä ollut. Laulut on vitun hienot, kun väliin on heitetty vähän Attila imitaatiotakin. Rumpalilla on saatanan hyvä tyylitaju, tykkään ku hullu puurosta. Jotain niin kylmää ja aggressiivista on tuossa soitossa kuitenkin kikkoja unohtamatta. Veikkaan että Hra FROST on Liman yksi suurimpia esikuvia, itselle on, rumpujumala :D Hienoa ja tunnelmallista tämä on. Ei ihan kiitettävää, mutta hyvää. Toivotan onnea valitsemallanne polulla rikkauksien pariin.
0   +1 +2
 
8
chthonian 01.05.2006
hienoa, nostalgisia tunteita herättävää bläkkiä, ei tässä ruutia olla keksimässä mutta toimii kuitenkin! hieno biisi!
0   +1 +2
 
8
K-E 30.04.2006
Ei edelleenkään mitään ihmeitä, mutta hyvin minulle maistuvaa black metalia. Menoon sopivat soundit, rujot kärinävokaalit (plus hieman puhtaampaa tulkintaa taustamausteena) ja tylyt kitarariffit. Akustista kitarointia on käytetty myös hienosti. Se on sovitettu itse kappaleeseen sen sijaan, että se olisi väkisin ängetty johonkin hissuttelevana väliosana. Kappaleenne tuppaavat olemaan pidemmänpuoleisia, mutta kiitos mm. tempovaihteluiden ne pysyvät koossa ja mielenkiintoisina. Kyllä tällaisille perushommat mainiosti hoitaville pumpuille oma paikkansa löytyy. Minunkin sydämessäni.
0   +1 +2
 
8
Scoundrel 30.04.2006
Jotenki vitun makeet soundit. Biisi ihan helvetin hyvä!
0   +1 +2
 
9
Kyrath 04.10.2006
Tässä on sitä vibaa mistä pidän mayhemissa ja satyriconissa. Loistavaa kamaa. Laulu on erittäin tärkeä elementti metallissa ja ilman sitä on turha lähteä rakentelemaan mitään ja teillä se on kunnossa toisin kuin monilla. Herra laulaja ei varmaan pahastu jos sanon että äänestä tulee paikoitellen mieleen Nocturno Culto ja välillä myös Satyr Rebel Extravaganzalla.
0   +1 +2
 
10
Cykranosh 07.09.2007
I name you stormcrow, or Lathspell, that is "ill news", eli vitun paha sanoma meille vanhan kansan bläkmetallibändeille. Tämä on loistavaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat