Chillaan & grillaan

1:54

Viime vuoden aikana reggae ja etenkin 70-luvun dub on ollut minulle mieluisaa kuultavaa. Suomalaisen reggaemusiikin nousu näkyvämpään rooliin on ollut myös iloinen asia. Sen vuoksi rupesin itsekin leikkimään em. musiikkityylillä.

Musiikin tekeminen nykyisellä koneellani on ollut melko turhauttavaa, koska kone toimii äärirajoillaan. Reaaliaikainen musiikkiäänittely on ollut melko takkuisaa ja mikrofoni kohisee keväinen koski. Toisaalta se avulla on tullut asiaankuuluva räkäinen kotitekoinen soundi.

Soittaminen ja laulaminen on tehty osittain melkoisessa hälinässä ja sen vuoksi laatu on vähän niin ja näin. Mutta ei se haittaa, koska pääasiahan kesän ja reggaen ilosanoman levittäminen. Epävireinen puupuhallin on bambusaksofoni. Rytmisoittimissa esiintyy myös ovesta irroitettu ovenkahva.

Kappaleen harvat sanat on poimittu tosielämästä ja omista havainnoista. Sanoituksia oli hieman enemmänkin, mutta hälinän ja koneen tökkimisen vuoksi vain nämä pääsivät nauhalle.

Ottakaa rypyt pois otsalta ja kuunnelkaa!

10.00   290 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 223076 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
pjÖtr 03.09.2006
Kiitettävän letkeä meininki. Kitarariffi saa aivot autuaaseen nollatilaan. Jeah !
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta