Back to Kämp 5.0

LIVED | 16.06.2006 | Jazz Fusion
11:24

Se viimeisin vitsaus.Olet hullu tai musiikin ystävä jos jaksat kuunnella loppuun asti koko teoksen.

10.00   1292 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Yksinkertaisesti... ja lyhyesti... WAU ja MAHTAVAA!
0   +1 +2
 
Siddhartha 23.07.2006
ei tehnyt edes tiukkaa...lukeudun siis jompaankumpaan ryhmään.
(veikkaisin ekaa)

tää espanjalainen tuuttaaminen ja kitara huutoineen/lauluineen on...no mulle tulee joku vanha espanjalainen elokuva mieleen.
vinyyli raahustaa paikallaan tulee siitä suhinasta mieleen..en mä tiiä. sunnuntaiaamu,sitä tää on.
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 28.06.2006
No nyt on sitted nämät kundit menny aivan omille lounaspöydillensä ja piknikin ohessa vielä kääntävät universumin nuottisangon ympäri ja kerran vielä ylöasalaisin ja sanovat ämpärin olevan vielä vajaa...uutta versiota odotellessa. Kuuntelen vielä toisenkin kerran, olenko hullu? Meaow ja ihhahhaa, on kiva kun jalka vipattaa. Mur mur ja let´s go again, ai tää ei loppunutkaa vielä, miksi kaikki mun liskojen öiden äänet on nauhoitettu tänne ja höystetty unimusiikilla? Kävittekö USB piuhan kanssa kökkimässä meikäläisen helmikorvassa ja imuroimassa kaiken tietämyksen ihmisen olemassaolosta tulehtuneista soluista? Hehheh. Minä ja muurahais armeija annamme teille punaisen vasaran ja lukemattoman määrän kolmosia kera Jaakon tai ihan minkä vaan. Ällös ollo huoleissas on meitän karu luointomme saaneet kansaimme kovin koettelemuksiin tothuman. Neitsyen impeus on tässä vaiheessa niitulla koetuksella...
0   +1 +2
 
10
Saanen huomauttaa, että basisti soittaa biisiä nimeltä my favorite things ja Back to kämp. Plus sitten vielä että Make on tehnyt oikein kompin :S.
0   +1 +2
 
10
JM 17.06.2006
Jumalavita. Basistin hallusinaatiot jossain ihan helvetin surrealistisessa paikassa. Jos musiikki menisi suoraan sydämeen, korvia ei tarvittaisi? :D Ekalla kuuntelukerralla keskityin vain ymmärtämään bassoa. Sitten huomasin kitaran, salakavala, pureutuu, penetroi itsensä liuottimena kaikista ruumiinaukoista, niistäkin joista ei tiedä, joissa on vain iho kalvona päällä. Tästä tulee jotenkin heikko olo, heikko ja rauhallinen.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 17.06.2006
No nyt nykäs hihasta. Biisihän on kuin Brassien jalkapalloilu! Riittävädti mutkia hienoa taidon hallintaa ja rytmikkyyttä sambantahtiin!! Tämä saa minut aivan keltavihreäksi!!!! Selkeä kybä!!
0   +1 +2
 
10
rockmawasigeri 17.06.2006
maailman paras biisi!mulle tuli niin vapaa fiilis ettei ikinä!ihan kun ois ollu uimassa ilman vettä mutta tuli ihan märkä olo?huippu!TÄÄ ON VEPUPOOOO!!!
0   +1 +2
 
theplan 23.06.2006
Oho, tässä on mentykin jo aikas rajuun suuntaan. Ensireaktio konerumpua kohtaan on aika kielteinen, mutta aika jännästi se menee epätahtiin ton bassokuvion kanssa. Muutama hieno lisäkitarakin tähän on taas ilmaantunut. Hienoja soundeja kaiken lisäksi.

Jaa-a... Sanoisin, että tykkäsin sittenkin hiukan enemmän tuosta Tapin edellisestä versiosta. Pakko on kuitenkin kunnioittaa suuresti asennetta jolla tää on tehty. Kunnolla överiksi! :D

Ja raitoja on myös laitettu nurinpäin. Pitäis melkein tarkistaa, onko se makes69 laittanut tuonne jotain piilotettuja saatannallisia säkeitä... :)

Tää parani selkeästi loppua kohti. Reverse-rumpu toimi hyvin!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta