Back to Kämp

LIVED | 19.05.2006 | Free Jazz
7:09

Back to Kämp..lähtöruudun kautta Eli Tappi 1537;n biisi saa ripauksen Avaruus-pölyä.

10.00   1108 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Siddhartha 09.06.2006
mäkin olen vain ihminen!!!
:-)
tässä on kaikkea mitä idoli listalta voi lukeakin ja enemmän....tässä on kaikki ja tässä ei ole mitään. dada on leijuva puuhevonen dada on suurin totuus olematta edes sitä. tää tekele on rautatieaseman edusta ruuhkassa ja kaivopuistossa on jazzia spacerock asenteella, tää on laivanrakennusta romuttamolla jossa leijuu zen-henki. tää on kaaos -teoria yhdistettynä nirvanaan.
sisäinen lapsi on löytynyt jälleen...
dalin sanoihin haluan tän iloni ja riemuni lopettaa; ainoa ero minulla ja hullulla on, etten minä ole hullu.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.05.2006
Alusta tulee mieleen ensimmäisenä että on sitten Mika Rättöä kuunneltu. Äänimaailma lupaa hämärää ja pointitonta avantgarde-henkistä kakoilua. Miksaus on sekava, soundien loppuessa kuuluu ikävästi että "jaha, yks suhina katkes sit taustalta tollee". Tilakaikuja sais olla, tää on melekosen tasapaksun kuuloista ja ohutta tällaisenaan.

Jossain vaiheessa huomaan, että kolme minuuttia on kulunut enkä ole kyennyt keskittymään tähän teokseen kunnolla. Liian epämääräistä ja abstraktia, joka varmasti on tarkoituksenakin. Voisin kuvitella että livenä tällainen olisi erinomaisen viihdyttävää. Ehkä mahdollisesti.

Tämä kommenttini kuulosti hirveän negatiiviselta vaikka tämä ei ollut ollenkaan negatiivinen kokemus. En tiedä miksi. En tästä tosin hirveästi irti saanut, mutta kuitenkin. Tahtoisin todella olla livenä kokemassa.
0   +1 +2
 
10
Saanko pyytää huomioimaan että me olemme päättäneet tehdä tästä piisistä niin monta remixiä kuin vaan sanoista saa selvää.
Mun osasotaoltani löytyy se seuraava versio ja sitten taas makes69:n http://www.mikseri.net...
0   +1 +2
 
digius 21.05.2006
Ja saha soi, ja siihen vielä dallapé-orkesteri..
Psykedelia ja Doors kunniaan ja M.A. myös, sekä nämät kaks kundia: tappi ja ms69 !
Jos voisin niin antaisin kympin. Ja ehkä viel joku päivä annankin..
Onneksi Suomessa on on Jimix2; Makes ja Tappi, siinon oikea SuperNappi !
0   +1 +2
 
10
Norman Bass 20.05.2006
Voi hirnuva hevonen sentään...olemme saamassa tähän maahan takaisin tulevaisuuteen meneviä projekteja. Tässä on Donneria, M.A.:ta, Valtakuntaa ja vaikka mitä, acid tai ei kukka ja mehiläinen tai simo Salminen ja rotestilaulu...herranen aika sentään...
0   +1 +2
 
theplan 20.05.2006
Huh-huh... :) Alkuperäisteosta en ole (vielä) kuullutkaan, mutta epäilemättä Makes69:n kieroutunut kitarointi tuo tähän jo todennäköisesti alunperinkin varsin kajahtaneeseen meininkiin mainion lisämausteen.

Äärimmäisen tyylikkäitä kitarajuttuja, hienoja soundeja. Todella hilpeää, mutta toisaalta tajunnanräjäyttävää... En nyt välttämättä suosittelisi jatkuvaan käyttöön, mutta ehkäpä viikon kuureina. Vaikka en tosiaan ole kuullut sitä originaalia, niin voisin kuvitella, että kitarat tuovat juuri sellaista lisäarvoa, jonka ansiosta teos ei niin helposti jää kertakäyttövitsiksi. Mahtavaa! :)
0   +1 +2
 
jarpat 20.05.2006
Hallelujah!
Heräsin tänä aamuna tuntien itseni aivan liian vanhaksi. Panin kahvin tippumaan ja avasin koneen. Tällaista oli tarjolla. Ehkä parempaa saumaa ei olisi ollut tarjollakaan. Myönnän, että jossain vaiheessa vilkaisin, että kauanko tämä kestää.
Stereokuva oli todella kiehtova ja soundit paremmat kuin Tapilla ehkä yleensä. Tolla Makella taitaa olla ns. pettämätön tyylitaju...
Summasummarum; kyllähän mulla tota ikää jo onkin, mutta kyllä tämä vähän helpotti. Kiitos kaverit.
Arvosteltavaksi tämä oli vähän liian fiktiivinen, kuten äidinkielen opettaja kerran sanoi aineestani, mutta tuo viimeinen lause turun murteella (?) sai vielä vanhan hymyilemäänkin...
0   +1 +2
 
10
Kfied 20.05.2006
Paria asiavirhettä lukuunottamatta tämähän on melkein kuin jumala itse! Piipaadapii!
0   +1 +2
 
10
Hyvä Helevetin hyvä! Kiitos KIITOS
0   +1 +2
 
10
rockmawasigeri 19.05.2006
tässä nelinystyräinen leego palikka yrittää yhtyy muna kennoon kortsuna toimii vararengas.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta