Taso

Lob Nor | 13.12.2007 | Rock
14:22

Uudelta demolta "Naapurin Sanna" avausraita. Äänitetty Dream House -studiolla 2006. Rakentavaa kritiikkiä kiitos !

8.38   2320 kuuntelua

Kappaleen sanat

1. Siitä ei löydy rikkirevittyä,
ei valheenpaloja.
Se taso on kestävä,
ei voi etsiä mitään särkyvää.

kertsi:
Tää ei oo taso, jonne oon matkalla.
Ei vielä se, joka on mun kartalla.
Tää ei oo taso mihin löysin,
ei edes se minne halusin.

2. Se on jotain aivan uutta,
jotain saavuttamatonta.
Saan takaperin kulkea,
ei tarvitse eteenpäin astua.

(kertsi)

c-osa
Miten tänne ajauduinkaan,
tasolle, joka vain mua haavoittaa?

kertsi x2

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Marshall_Lockjaw 20.06.2008
Tässä kappaleessa kuulee selkeästi kehitys aikaisemmasta. Soittimet tukevat toisiaan hyvin ja lauluun on entistä paremmin panostettu, sillä tässä kuulee kuinka hyvin laulu tukee yhtyeen soitantaa. Tässä kappaleessa mielestäni kuulee parhaiten sen mitä Lob Nor yhtye ajaa. Soolosta tulee mieleen 80-luvun lopun R.E.M., mikä ei ole todellakaan negatiivinen asia. En tiedä oletteko hakenut samanlaisia juttuja kuin 80-luvun lopun R.E.M., mutta itselle tuli vain jotenkin tuli mieleen!
0   +1 +2
 
Jaakkokujaakko 10.06.2008
Jaahas. Olen faniutunut näemmä ilman että olen kommentoinut mitään teidän kappaleita. Asiaan teettäköön muutos. Kirjottelen tähän yhteenvetona vähän kaikista biiseistä, mutta pääasiassa Taso -kappaleesta.

Sivusta seuratessani bändiänne tähän asti voin todeta, että yhteissoitto sujuu moitteettomasti. Soolo-osuuksissa sen sijaan onkin hapuilua; niissä on vielä petraamisen varaa, vaikkakin kehitystä on selvästi huomattavissa uusien kappaleiden myötä. Saundimaailmassa on huomattavissa samankaltaisia elementtejä.

Siirryttäessä vanhemmista biiseistä uusimpiin on huomattavissa sekä soittossa että saundeissakin muutosta kuulijan korvaa miellyttävämmäksi musiikiksi. Kitarasaundit ovat muuttuneet avonaisemmiksi ja kirkkaammiksi, ja kokonaiskuvakin miellytti pienen totuttelun jälkeen. Toisaalta Jotain siltä väliltä -kappaleessa on havaittavissa selvä ylilyönti. Se onko se hyvä vai huono asia jääköön erilliseksi puheenaiheeksi.

Taso oli kappaleena soitannallisesti ja sovituksellisesti ehdottomasti parasta laatuaan tähän asti. En ole tämänkaltaisen musiikin asiantuntija, mutta simppelit saundit ja sovitukset sopivat menoon kuin nyrkki silmään.

Suomenkielinen lyriikka oli mun mieleeni! Koen mm. englanninkielisen lyriikan jossain määrin teeskentelyksi ellei puhu äidinkielenään ko kieltä. Sanoitukset ovat täynnä aitoutta äskeiseen nähden. En päässyt kylläkään täysin kiinni kappaleen teemasta tai siitä yritettiinkö kappaleilla saada jonkinlainen vaikutus kuulijaansa. Johtuneeko se omasta laiskuudesta vai ylitaiteellisesta lyriikasta?

En arvostele kappaletta arvosanoin sillä mielestäni se ei kerro ollenkaan oliko kappale hyvä vai huono.

Kuitenkin: kaikesta tästä yhteenvetona kuittaan oman laiskuuteni tällä ja totean että hyvinhän teillä menee. Rokrok vaan!
0   +1 +2
 
8
Kiefran 05.04.2008
No kyllä se naapurin sanna saa tästä sätkyä tarpeeksi. Reipasta menoa ja valmista suoraan kesän festarilauteille. Voi nähdä jo itsensä kaatuilemassa teltan päälle kun Lob Nor tulittaa tuhatpäiselle kuulijakunnalle.
0   +1 +2
 
7
Andrew 23.03.2008
Iha jees kappale tää o. Väliosa oli kyl vähä outo mut muuten iha menevää.
0   +1 +2
 
8
Polskija 03.02.2008
Alun kitarariffi vois olla vähän "isompi" ja tavallaan biisi tipahtaa 1.:en säkeistöön. Kertsissä päästään vasta sitten kunnolla vauhtiin. Lisää tavaraa tai isommin. Tyyli on hieno, kuten aina. Erityisen kivaa on tuo stemmailu tässä biisissä.
0   +1 +2
 
8
IiroK 13.04.2008
Todellakin kehitystä on tapahtunut. (kuulin teitä viimeksi yarocksm:ssä vuonna ties mikä) Erityishuomiota kannattaisi nyt kiinnittää soiton tarkkuuteen, etenkin kitaramelodia ovat välistä hieman huolimattomasti soitettuja. Laulu on hyvää ja taustalaulut tiukkoja.
0   +1 +2
 
9
Menetettynuoruus 23.12.2007
Kyllä te hyvin vedätte, osaan kuvitella sen ku teitä mainostetaa lehdissä,radiossa ja telkkarissa. :) Ei iha mun tyylistä musaa, mut hyvin vedätte silti.
0   +1 +2
 
10
ipikka 15.12.2007
hyvin rullaa biisi,laulajan äänestä tykkäsin erityisesti.
0   +1 +2
 
Black Dog 14.12.2007
Soundit on hiton hyvät, vaikka tiedosto on 32kbit. Mukavan tukevasti kitarat täydentää toisiaan. C-osassa ne kitarat kyllä ihmetyttivät...tarkempaa taimia tai yksinkertaisempaa kuviota,koska kokonaisuus tuntuu olevan paketissa.
Laulussa voisi muutamia kohtia vahvistaa tuplauksella tai stemmoilla. Muuten mukavan kuulosta jälkeä!
0   +1 +2
 
9
pöhä 13.12.2007
ui, saundit on ihan mehevät. soitto sujuu. c-osaa ennen oli (omasta mielestäni) hämmentävää kitarointia. ihan muuten jees, hyvä tytöt. näin jatkakaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta