Seven Years of Bad Luck

Lost Distress | 10.04.2005 | Classic Rock
4:27

60-luvulle nojaamista ja synkistelyä...

Twisted more than before
Thus wanting more and more
I am a candle burnt out
on the table that's done

Drove this way too hard
Too long too far
Now I know I've gone wrong

I need perfection
From all I've done
And will ever do
Now or ever

My mirror must be lying
Shows me getting old and dying
Makes it seem too slow

Seven years of bad luck
I bet I've been through that
So now it's time to break the mirror

8.00   3347 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
marshal 11.01.2016
no joo aika menevä mut laulu ei oikein kuulu ,kuullostaa ku olis äänitetty klitsussa,mutta joo .
0   +1 +2
 
7
lion 14.05.2005
Hyvä biisi, joskin saundit on aika huonot noin niinkun yleisesti ottaen. Harmi koska saundipuoli tekee biisistä tylsän kuuloisen vaikka sillä olisi selvästi enemmänkin annettavaa. Kaikki saundit kuulostaa köyhiltä ja jumittavilta. Biisin tempo voisi olla nopeampi ja laulajan pitäisi saada enemmän särmää suoritukseensa. Samoin rumpalin. Sävellys ja sanat kuulostaa toimivalta yhdistelmältä. Särökitaroita olisin kaivannut jonnekin.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 12.05.2005
"I will stayyyyyyy.... By yer siiiiiidee..." oho ei tää ookkaa se. =) Ihan haskan vanhahtava äänimaailma. Laulajalle hiukka vielä lisää uskallusta ni tää on pirun tiukkaa matskua.

Sävellystyönä ja sovituksellisesti kympin kamaa. Vielä huolitellumpana tätä fanittais jo ihan täysillä. Kiitoksia kuuntelukokemuksesta.
0   +1 +2
 
7
Stoned Ghoul 12.05.2005
Laulu ja lausuminen aika arsesta. Musa kuulosti enemmänkin laiskalta kuin synkältä. Bojot tuosta retro henkisyydestä. Kyllä tässä vielä hiottavaa löytyy, mutta niin myös potentiaalia.
0   +1 +2
 
Legsa 07.05.2005
Njoo. Soundit vähäsen ankeet. Kunnon suodeilla menis radiossa siina missä muukin.
0   +1 +2
 
9
Nemes1z 05.05.2005
Juu no itse asiassa tuohon IZZI:n kommentointiin ei ole mitään lisättävää sillä aika lähelle samaa mieltä. Pakkohan sitä on tätäkin nyt fanittaa. Mutta laulu tosissaan sais tulla paremmin esille.
0   +1 +2
 
kudusai 27.04.2005
Hyvä biisi, jotenkin hauras tunnelma. Soundit on aika kohdillaan ja tukevat hyvin tunnelmaa, ainoa mikä nyt hieman mättää on pellit, jotka kuulostaa melkein kattilan kansilta. Lauluun voisi laittaa enemmän itseään peliin, nyt on hieman aran kuuloista, vaikka tosin sekin sopii tämän biisin tyyliin, mutta kuitenkin.
0   +1 +2
 
spellman 11.04.2005
Kipaleen pidättelevä linja tuo hyvin jännitettä, ja atmosfääriltään fiilispitoinen biisi. Kitaroissa on vielä
kovasti parantamisen varaa, ja toi a-molli i will stay-
tyylinen veto hieman hämää, ja muutenkin toista kitaraa paremmin esiin, ja omaa juttua sille kaipais, kitarointiin
myös timmimpää otetta. Sanat vaikuttaa hyvältä ja
sopii fiilikseen, mutta laulu sais tulla vielä paremmin
esiin ja pientä rohkeutta/variaatiota siihen lisää. Laulusoundi muten hyvä ja melodia.Basso on hyvä, ehkä hieman sais olla esillä vielä enemmän. Peltikomppi läpi biisin
tuntuu sopivalta. Tunnelmaltaan ja tyylillisesti hieno, ja hiomisella tästä voi saada vaikka mitä aikaiseksi...seurailen
mielenkiinnolla kehitystä.
0   +1 +2
 
Rion 10.04.2005
Rauhallista, sympaattista, rentoa. Näillä sanoilla luonnehtisin tätä teosta. Harmi vaan kun laulupuoli on toteutettu näin heikosti. Nikkolan ääni on aivan liian tunkkainen ja jotenkin tuntuu, että herra itse ujostelisi hieman mikrofonin takana. Enemmän ääntä esiin ja rohkeutta peliin.

Biisin miksauksen olisi voinut myös toteuttaa paremmin, vaikka tässä 60-lukua haettiinkin. Crashit kuulostavat aika kehnoilta ja snare joltakin seinään läpsimiseltä. Kitarat olivat puolestaan mahtavan kuuloisia. Kaunis melodia.

Laulajan ääntä jos tosiaan saisi enemmän esille ja miksattua tuota tunkkaisuutta pois, niin tätähän kuuntelisi ihan mielellään. Nyt ei korvat oikein jaksa kovin montaa kuuntelua. Taidanpas liittyä faniksi kaikesta huolimatta. Pääsen seuraamaan tulevaa kehittymistänne.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta