Love Factory: Weapon of Love

Love Factory | 10.07.2004 | Heavy Metal
3:31

Kasarihenkeä tarttuvalla kertosäkeellä. Rakkauden ase laukeaa ja pelastaa maailman. (Ensimmäisiä nauhoituksiamme, muutamien vuosien takaa)

Kitarat: TK
Koskettimet, Basso: PH
Rummut: AP
Laulu: MP
------------------------------------------------
I see the mercenaries of evil breeding hate
I just keep hoping that they would take the love bait

We fight for justice and hope and against the madness
We bring the peace with our gun of happiness

I hear the voices call
It's time for the evil to fall
The love gun is going off again

Weapon of love is now ready and loaded
I can't stand the pressure anymore
Weapon of love would you come and explode it
And end this everlasting war

I dream of women in leather
Cause they make the world better
The love gun is going off again

7.00   823 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=76034
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

jmm 06.08.2004
Mikähän se rakkauden ase on!? Ettei vain ois sama asia kuin Spinal Tapin biisissä Pink Torpedo!? Heh, leikki sikseen ja asiaan. Tää on kyllä ihan kasaria ei vaan kasarihenkeä. Yritän olla rehellinen ja sanon heti tähän perään että treenattavaa tällä bändillä riittää. Biisi ei ole huono, mutta soitto ei toimi yhtään, eikä laulu. Tässä ei oikein pysy biisi kasassa, eli mielestäni tässä tarvitaan todellakin yhteissoitto treeniä todella paljon. Kitarasoolo on ihan hyvä, mutta ei se oikein riitä ja suosittelisin että sooloilu jätettäisiin vähän myöhempään ajankohtaan ja keskittyttäisiin siihen että biisi kulkee hyvin eli komppiin. Tämä on loppujenlopuksi aika vaikea biisi rakenteeltaan ja suosittelisinkin hieman helpompaa biisiä treenaukseen kuin tämä. Ei pidä lannistua tästäkään kommentista vaan ottaa niin sanotusti neuvosta vaarin. Rankkaa työtä musiikin eteen vain 110 lasissa, kyllä se sieltä lähtee. Erityisesti kiinnittäisin huomiota rumpuihin ja lauluun sekä Englannin lausumiseen. PS. tuo syna intro on melkein suoraan Van Halenin Jumpista lainattu.
0   +1 +2
 
7
jouni 07.08.2004
Tulee vähän Jump mieleen tästä. No, jos rehellisiä ollaan, niin eihän tää mitään LP:levytasoa ole lähelläkään, ei esitys, eikä äänitys. Biisi sinänsä ihan hauskan kuulonen ja ok:sti soitettu. Kitaristille plussaa kitarasoolosta ja lauluissa stemmoista. Laulajan äänessä ihan hyvää meininkiä. äänitys oli varsin surkea. Tasot, balanssit, dynamiikka you name it, mutta tuntuu että tässä ollaan enemmänkin terapia/ äänityksen opettelumeiningeillä liikkeellä. Soittotaitoa näyttää löytyvän kyllä. Ei muuta kun tsemppiä vaan ja uutta suoleen:)
0   +1 +2