Lähtö

Make Vahtola | 17.01.2008 | Pop
3:20

Tammikuu 2008

9.89   1580 kuuntelua

Kappaleen sanat

Lähtö


Mistä mä tunnen sut uudestaan
kun elämä loppuu ja tavataan.

Se hetki kai lyö,

aivan vääjäämättömästi kuitenkin.
Elämä päättyy joskus.


Päivät on menneet niin sekaisin
jälkeen sen päivän kun pakkasin.

Ja lähdin luotasi pois.

Julmalta tuntui lähtee mut lähdin kuitenkin.
Suljin vain oven kiinni.


Vuodet katoavat sulavat kuin lumi.
Kaikki muuttuu kohdallani paitsi uni,
sinusta…


Ilmojen henkien tuulet käy
leijuen etsin sua täällä ei näy.

Mä kuollut kai oon.

Miksi mä lähdin silloin mietin vieläkin.
Tää on kuin pahaa unta.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

J HEINONEN 04.03.2008
Kyllä on komeeta kun osaa laulaa ja soitaa eritäin taitavasti.
Kappale on kaikilta osin tasapainoinen ja leppoisan rytmityksen ansiosta mukavaa kuunneltavaa .
Bassossa mielenkiintoinen lämmin henkäys,soolo kruunasi kapaleen
0   +1 +2
 
loudjazz 19.02.2008
Jälleen mukavaa kuunneltavaa, laulu on saatu todella lämpimäksi ja sävellyksessäkin on hienoja koukkuja. Jos jotain kritisoisin niin laulun fraseerausta. Tällaiseen trioli-pohjaiseen pop/rock:iin on varmaan hankalaa tehdä lyriikkaa joka ei missään vaiheessa vähän töksähtelisi. Sopivan melankolinen veto, vaan ei turhan synkistelevä. Walking bass oli myös hyvä idea.
0   +1 +2
 
Timo JM 18.01.2008
Jep, tunnelma on tässä erinomaisesti kohdallaan!

Tästä on sanottu jo paljon hyvää ja täysin ansaitusti, eikä mulla ole niihin oikein enää lisättävää. Siksi voisin rakentavassa hengessä kiinnittää huomiota niihin seikkoihin (etupäässä tuotannollisiin) missä vois olla vielä parannettavaa.

Heti alussa ensimmäinen lause pistää falskiudessaan korvaan. Se on musta lauluosuuden tärkeimpiä kohtia. Melodiasta täytyy saada heti kiinni vaivattomasti. Jos sisään astuessa kompuroi kynnyksellä saa helposti leiman otsaansa jonka jälkeen on vaikeampaa olla vakuuttava ;-)

Akustisen soundi oli muuhun äänimaisemaan nähden vähän turhan kireä ja helisevä. Se korostaa entisestään vähän pahalta kuulostavia kielten särähdyksiä. Puolessa välissä introa olis voinut tuoda myös jotain pientä lisuketta mukaan.

Tamburiini kuulosti vähän karulta ja lähes keskelle panoroituna häiritsi jonkin verran laulua, sekä rumpujen erottelevuutta.

Yhtä stemmaääntä olisin kaivannut tukemaan laulua joihinkin lauseisiin tokassa ja vikassa säkeistössä. Ja jälkimmäiseen jotain muuta lisäsäestystä tai fillausta kasvattamaan esitystä.

Jazzahtava C-osa oli mun makuun jotenkin irrallisen kuuloinen, enkä saanut sitä omassa päässäni oikein asettumaan muuhun biisiin.

Vaan hyvä lauluhan tää on. Miksauskin pääsääntöisesti suht tasapainoinen. Haikea skittamelodia on jopa erinomainen. Olis voinut vaikka lopussa tulla uudestaan ja feidautua biisin mukana.
0   +1 +2
 
10
keefer07 18.01.2008
Hieno biisi ja hieno tunnelma. Sovitus ja soinnutukset taas kerran tod. kuunianhimoisia ja onnistuneita. Loistokamaa.
0   +1 +2
 
10
Tarinaturska 17.01.2008
Makella on poikeuksellinen taito kertoa surumielisiä tarinoita niin, että ne kuitenkin tuovat lämpimällä tavalla kuulijalle valoisaa mieltä ja hyvää, arjessa eteenpäin kantavaa voimaa. Tässäkin biisissä tällainen tunnelma on vahvasti läsnä. Ihailua herättävällä tavalla on taas menty eteenpäin - laulu soundaa parammalta kuin koskaan ennen (tosin biiseissä tavujen pituuksien ja nuottien keston yhteensovittamiseen kannattaisi mielestäni edelleen kiinnittää huomoita). Kitaraosasto on myös selkeästi kehittynyt, soolo todella hyvä. Kerrassaan mainio esitys.
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 17.01.2008
Sopivan letkeänsippeli sävellys. Erittäin tarttuva ja riittävän polveileva että jaksaa kiinnostaa loppun asti. Kypsä ja lämmin laulusoundi, parasta tähän asti. Mistä saa karitapiopillereitä? Tykkäsin erityisesti kohdasta "Uni sinusta" jonka jälkeen paukahtaa unenomainen kitarasoolo ilmoille. "pahaa unta" jälkeen olisin soittanut pahemman soolon. Hemmetin hyvä teksti ja mikä parasta, teksti soitto ja piisin tunnelma tukee lähestulkoon täydellisesti toisiaan. Sulla on taito kirjoittaa kappaleita jotka todella välittää hyvää mieltä!
0   +1 +2
 
10
ipikka 17.01.2008
ilmavaa musaa, ei voi olla tykkäämättä.!!
0   +1 +2
 
10
One Man 17.01.2008
Hyvin toimiva kokonaisuus, täydet pojot ! Vielä, kun soittaisit itse rummut niin meno olis täydellistä!!
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 17.01.2008
Mainio rauhallinen poppis. Hienosti laulettu stemmoineen. Biisi on sovitettu mukavasti ja soitettu taidolla. Hyvä kitarasoolo. Soundit miellyttävät ja miksaus on hyvää työtä. Kokonaissointi on tasapainoinen, selkeä, erotteleva, josta eri instrumentit kuuluvat hyvin
0   +1 +2
 
10
Marha 17.01.2008
kaunis biisi,kaikki kohillaan tässä jutussa mieli piristyi kummasti tämän biisin myötä.))))
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta