Onnellinen matka

Make Vahtola | 23.08.2008 | Pop
2:43

Väliin vähän vanhempaa matskua. Äänitetty joskus 2003 vuonna...

9.25   922 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
BullHill mja 24.08.2008
mukavan leppoisasti rullaavaa kitarapoppia. Hyvä melodia ja mainiosti sovitetut kitarat. Taitoa on tämän kuuleman perusteella Makella ollut jo vuosia sitten tehdä hienoja biisejä, hyvin esitettynä ja hienot soundit laadukkaasti miksattuna tallenteeksi
0   +1 +2
 
9
keefer07 23.08.2008
Biisi väreilee mukavasti kauttaaltaan ja pitää kuulijan mielenkiinnon yllä. Laulupuolella kehitystä on varmaankin vuosien varrella tapahtunut, mutta hyvin tämä toimii ja svengaa näinkin. Tykkäsin kovasti beatles-tyylisestä kitarakuviosta, joka kuljetti biisiä eteenpäin. Hyvää jäkeä tämä(kin) on.
0   +1 +2
 
10
Tämä biisi on kestänyt ns. ajan kokeen eli toimii vahvana tässäkin ajassa.
Herkkää havahtumista nykyhetkeen.

Leppoisaa tunnelmaa, kuin hitaasti jäähtyvä aamukahvi kupissa kuvastamassa onnellista katsetta (kenen se sitten lieneekään siis katse, ei kuppi).

Matkailija on saanut mitä on ansainnutkin, käsittääkseni, tässä tarinassa.

Musiikillisesti ehjä kokonaisuus.
Laulajana solistilla on kehitystä toki tapahtunut, mutta en väheksyisi tätä suoritusta pätkän vertaa, tyylillä solisti matkaa biisin läpi sujuvasti.
0   +1 +2
 
Pöykäri 28.08.2008
Sanoitukset ja laulut vaan paranee. Noissa on sellainen rauhallisen selkeä fiilis joka valuu tajuntaan pinnistelemättä. Bassosoundissa on mukava olohuone fiilis. Soundeista muutenkin tulee mielen tunnelma, jossa myrkynvihreen sohvakaluston keskellä soitetaan poppia lahkeet lepattaen.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta