For Whom the Bell Tolls

Malahide | 05.04.2006 | Rock
3:56

Inspired by ~8000 visitors a semi-fast humppa.
No, no way a Metallica cover =).

9.00   671 kuuntelua

Kappaleen sanat

Time gives no mercy
It slaughters your soul
And brings back a memory
Of those years long gone

When the hatred
Bred the anger
Haunted by ghouls


Once you had ev'rything
In the palm of your hand
Why it was taken away
You just can't understand

Still it lingers
On your fingers
Cuts deep down in bones


For whom the bell tolls
It tolls for thee
No remorse and no forgiving
For when the curtain falls
It falls so deep
There's no light
Left for living
Laa la laa la laa..

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pedro 12.04.2006
Jänniä sointukulkuja ja modulointia. Kasarisoundia yhdistettynä perinteiseen trad-meininkiin. Oliko sielä jotain jousiakin tai pan-huiluja taustalla? Liian jännittävää mulle :).

Haluaisin kuulla tästä biisistä sellaisen miksauksen, että rummut ja basso on enemmän trad.-suuntaan ja kaikuja ja taustajuttuja vähän vähemmän.
0   +1 +2
 
9
graineband 08.04.2006
Mulle tulee tästä mieleen Dave Matthews Band - ne on kovia muusikoita ne. Laulajalla on persoonallinen ääni ja se lontoon kieli sujuu mallikaasti, mikä on tärkeä tällaisessa vedossa.

Southern rokkia on tuota jonkin verran mukaan, mutta tässä on myös paljon muuta. Laulumelodia on hieno ja sanat on kirjoitettu oikealla tavalla eli ne tukee tuota melodiaa. Näihin korviin rumpusoundi oli ihan kohdallaan. Tuollaiset niiden pitääkin olla tällaisessa biisissä. Muutenkin soundit miellyttivät - sopivan pehmeä äänimaailma, mikään ei ärsyttänyt ja kaikki instrumentit on tuotu esille.
0   +1 +2
 
9
Sorcerer 07.04.2006
Onpa taas hienon kuuloista soittoa. Alun akustiset soivat todella tyylikkäästi ja itse biisi on tuttua Malahide-laatua, niin sanotusti. Miksaus on hyvä, ja laulut toimivat oikein hyvin, etenkin stemmat tulevat just oikeaan paikkaan. Tämä täytyy tosin kuunnella toisenkin kerran, mutta jo tässä vaiheessa pisteitä yhdeksän.
0   +1 +2
 
theplan 06.04.2006
Aika jännää kamaa, joka ainakin mun määrittelyjä tuntuu vähän pakenevan. Tässä on ehkä ripaus southern-balladia ja ripaus jotain irlantilaista kansanlaulumeininkiä, varsinkin laulusoundissa sekä laulun rytmittelyssä ja stemmoissa. Ripaus Neil Youngia myös. Ja ties mitä... Laulu on tässä mun mielestä se vahvin juttu, varsin uskottava tulkinta huolimatta siitä että sanoitus ei ehkä ollut ihan samalla katu-uskottavuustasolla!

Hiukan munattomat rumpusoundit mua kiusas. Jotenkin tähän ois kaivannut muutoinkin särmikkäämpää, rosoisempaa otetta. Akustinen intro sekä väli- ja loppusoitot on tosi hienot. Muista huippukohdista mainittakoon toi lallattelu.

Sävellys oli mun mielestä toimiva: Varsin perinteinen, mutta sisälsi kuitenkin muutaman oivallisen pikku koukun. Sovitus (erityisesti komppi) oli aavistuksen liian yksitoikkoinen ja yllätyksetön mun makuun tehdäkseen tälle sävellykselle ihan täyttä oikeutta. Hieno ja kiinnostava biisi kokonaisuutena silti!
0   +1 +2
 
9
arithmetical82 05.04.2006
miellyttävää musiikkia....erilaista mitä pitkään aikaan oon kuullu.mut justii siks kuulosti tosi hyvälle.tässä ei ainakaa mun mielestä oo matkittu ketään tai mitään...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta