Hide Away

Malahide | 25.02.2006 | Light Rock
3:08

Sometimes U just want to hide..

9.17   1493 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

theplan 12.01.2008
Erittäin hieno sävellys, eikä sanoissakaan ole moitteen sijaa. Hieno ja ilmava soundikudelma: vaikka kamaa on aika paljon niin hyvin tää toimii.

Komppiosasto ei toimi ihan niin hienosti, mua kiusaa taas kerran varsinkin tuo rumpuosasto, joka nakuttelee konemaisen värittömästi ja samalla tekee kokonaisuudesta vähän liian kevyen mun makuun. Lauluosasto toimi mulle erittäin hyvin. Hide away on sanapari joka syystä tai toisesta aina puhuttelee, niin nytkin.

Lopetuksessa on hauska idea!
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 19.12.2007
Mainio kevyempi rokkipoppis. Hieno sävellys hyvin laulettuna ja soitettuna. Hyvä sovitus josta erikseen huomioin nuo taidolla soitetut leadkitarat. Hyvin tuotettua musaa mukavilla soundeilla
0   +1 +2
 
10
ipikka 31.08.2007
kyllä passaa kuunnella hyvää mussaa.
0   +1 +2
 
9
Scion 20.05.2007
Leppoisa tunnelma, kitara soi mukavasti ja kappale kulkee rauhallisesti eteenpäin jättämättä ketään kylmäksi. Hienoa!
0   +1 +2
 
9
Johann 07.01.2007
Mahtavat soundit ja kitara kuviot. Laatukamaa ja hienoa kuunneltavaa. Tämä on näitä hatunnoston arvoisia proggiksia täällä mikserissä, kiitos siitä.
0   +1 +2
 
9
roppanen 03.07.2006
Ilmavaa ja loistavaa kitarointia! Nyt kyllä joutuu oleen vähän kade skebailun suhteen. Ehkä lopussa meni vähän överiks soundien kans. Mä olisin pysynyt enemmän sillä linjalla miten biisi alkoikin. Loistava alkuriffi ja säkeistö joka kuljetti biisiä eteenpäin, mutta kertsi ei ollut ihan niin hyvä kun odotukset oli niin korkeella. Hyvä biisi jokatapauksessa. Tuli kuunneltua kolme kertaa:)
0   +1 +2
 
9
Sorcerer 26.05.2006
Hyvää soittoa kitaraosastolla. Choruksen aika hienovarainen melodinen koukku tulee hauskasti puun takaa ja tuo kokonaisuuteen lisäväriä. Soundit ovat kitara- ja lauluvoittoiset niin kuin biisiin sopiiikin. Malahide iskee jälleen!
0   +1 +2
 
Purple Helmet 25.05.2006
Upea intro tässä biisissä. Kitarasoundeistakaan en löydä moitittavaa. Mahtavaa tunnelmanmaalailua. Tällaista kappaletta voisi kuunnella vaikka kuinka kauan putkeen, siksi loppu tulikin jotenkin töksähtäen. Sopisi hyvin jollekin soundtrackille.
0   +1 +2
 
9
puuppa 10.05.2006
Leppoisa, mukava ja hyväntuulinen. Tunnelma tälläiseen päivään on luotu mainiolla tavalla. Mielestäni noista muista projekteista tämä on omaan makuuni sopivin, ei ehkä täydellinen. Autoilu aikuisrokki :) Miten sen voisi paremmin sanoa?
0   +1 +2
 
8
jarpat 26.02.2006
Mala hide away...
Jostain syystä tuli väkevästi sellainen fiilis, että tää on just sellanen biisi, mitä kummelissa ennen aina nää oikeet artistivieraat esitti. Oikeestaan riippumatta siitä oliko siellä edukettunen, harrimarstio, heikkihela tai eeroraittinen, näin jälkeen päin tuntuu, että kaikki ne biisit oli just tällasia...

Mitäpä sitten? Voisiko tuota tulkita siten, että Velin kannattaisi tosiaan ja tosissaan tarjota näitä kappaleitaan esiintyville artisteille...?

Teknisesti, tuo konerumpu taas tuossa (ainakin) alussa oli mielestäni hiukka pinnassa. Tavaraa oli miksattu paljon mukaan, eikä se aina pysynyt kauhean selkeästi esillä. Olin myös kuulevinani lieviä signaalitasojen leikkautumisia ja kenties jotain vaihehässäkkääkin. Yleissoundi oli ehkä hiukka keskialueköyhää, tai siis alapäätä ja kihinää oli ikäänkuin suhteessa liikaa (sikäli kuin mä nyt enää kunnolla mitään kuulen). Lopetus oli pirteän poikkeava ja kappale ihan ok, joskaan ei nyt niin kauhian pal kutitellut allekirjoittaneen kranttuja makuhermoja.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta