Queen Of Hearts

Malahide | 03.06.2005 | Ballad
3:30

Ok, so let's deal the deck..
Kitarassa kukapa muukaan: Jarmo Heikkinen

9.43   2120 kuuntelua

Kappaleen sanat

Giving a try and tryin' to save
Renew our relationship
Seems that we've been wastin' our time
I already knew right from the start
That you'd be too fast for me
Still willin' to get hurt to see

Queen of hearts you've turn your back again
It's another loss of lovin' friend
The times that you've been kind to me
Are counted within' one to three

Lookin' back on what I've got
I guess it's normal thing
Considering the life that I lead
I've had my share of touch'n'go
They're fadin' memory
Still the last time time brings me it

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
ipikka 31.08.2007
nätti biisi jälleen kiitos.
+2   +1 +2
 
10
jussial 15.07.2007
Oho, olipa hieno biisi. Mahtavan tunnelmallinen, ja todellakin pro! Ei mitään estettä täydelle kympille, kiitos tästä.
+2   +1 +2
 
10
marianvalinta 20.10.2005
Ja noi lopun hauskat synasoundihommelit tuovat hienon vivahteen.
+2   +1 +2
 
10
marianvalinta 20.10.2005
Vautsi täähän on mainio. Tulee melkein mieleen Lambchop. Vähän tällaista sielukasta meininkiä. Mutta melkein liian "tuotettua" kamaa mun makuun : )
+2   +1 +2
 
10
Scion 19.10.2005
Mukavan lepposa tunnelma, hawajilla ollaan kuten taustakuvassakin, aurinko paistaa, hiekkaa on kuumaa ja keltaista sekä vesi vihreää. Slide-kitara on mainio, siitä papukaijamerkki.
+2   +1 +2
 
8
cb(FIN) 21.06.2005
Pidin laulusuorituksen karusta mutta sanokaamme herkästä fiiliksestä. Jousia olisi ehkä voinut laittaa biisin loppupuolelle tai sitten päinvastoin vähentää instrumentaatiota. Nyt jäi ihan pikkasen junnaava maku vaikka se tälläiseen "pieneen kappaleeseen" ja countryhenkiseen sellaiseen sopiikin. 8,49 on valitettavasti kasi.
+2   +1 +2
 
9
Pedro 12.06.2005
Arvostukseni biisintekotaitojasi kohtaan kohoaa biisi biisiltä. Jälleen tunnelmaltaan mainio biisi. Tavaraa on aika paljon, mutta olet saanut kaikki soittimet sovitettua mukaan niin, että ne toimivat hyvin yhteen. Laulu jälleen erinomainen ja soolo aivan mahtava. Mikä se soitin olikaan? Tähän kun vielä saisi oikeat kannut mukaan.
+2   +1 +2
 
sazy 08.06.2005
Tämä oikeasti kuulosti hyvältä balladilta! Niitä on harvassa. Lauluääni torellakin sopii tämänkaltaisiin piiseihin mainiosti. Oikeastaan voisin sanoa, että äänesi sopii paremmin tähän kuin esimerkiksi tuahon Rainy Days-piisiin.

Tunnelma on osattu nostaa esille hyvin ja tua laulumelodia on torella hyvänkuuloinen. Melodiat on ainakin hallussa lähes täydellisesti!

En osaa varmasti sanoa kuulinko jotai piäntä stemman poikasta tuassa 0:50 kohrassa vai oliko se vain mun kuvitelmaa..kun toi kitara hämää pikkusen =) Kannattaa ehrottomasti lisäillä stemmoja tähän piisiin, ne tua lisää väriä tähän ja niillä saat korostettua hianoja melodioita.

Soolo oli oikein mukavaa kuunneltavaa, ehkä pikkuisen yllätyin instrumenttivalinnasta, mutta pettyä ei torellakaan tarvinnut, hiano valinta.

Oot saanut kehiteltyä torella ihailtavia melodioita, joista voi vain ottaa mallia. Oot saanu niistä väännettyä juuri oikeanlaisia ja nimenomaan oot saanu niihin balladimaisuuren.

Kertsiin olisin viäläkin orottanu jotai muutosta tuala perkussio,rummut-linjalla, kertsi hukkui tässäkin pikkuisen liikaa muun piisin sekaan.
+2   +1 +2
 
9
jarpat 06.06.2005
Tää stygehän sen vahvistaa, mitä mä oon reinideissistä lähtien arvellu ja epäilly, että tää heebo osaa tehdä hienoja biisejä plus sitten vielä sen että kaverilla on miellyttävällä tavalla persoonallinen ääni. Jos balladi saa meikäläisen lämpenemään, se on hyvä balladi se! Hyvä Veli!
+2   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 04.06.2005
Äijähän osaa tehdä balladeja! Jos tämä tulisi radiossa en epäilisi hetkeäkään etteikö tämä voisi olla joltain Amerikan maan suurelta staralta, no ehkä se harmonikkta ois heränny epäilykset mut ei muuten. Veli on pro. Veli on king of hearts.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2