Lampaat

Malvo | 01.04.2009 | Thrash Metal
2:34

Maistiainen tulevalta EP:ltä
"Tulikomentoja", syökää pois.

9.33   825 kuuntelua

Kappaleen sanat

Lampaat (säv. Lauri Holm, san. Markus Hurme, sov. Malvo)

Tulikomentoja, te sokeat lampaat / saatte nyt tuntea. / Mielialamäki, kivun kääntöpiiri / johtaa laaksoon jossa, / lopullisen toivon poisjättö ei ole optio, / se on virallinen määräys. / Tilanne riistäytynyt on käsistä, / rauhanneuvottelut eivät ole mahdollisia. / Mielialamäki / kivunkääntöpiiri. / Se on menoa suoraan helvettiin, / kulkematta lähtöruudun kautta. / Jonon hännille, jatkoksi lyöttäytykää, / lopullisen toivon menettäneet, te lampaat. / Tulikomentoja!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Fillari 01.07.2009
Omassa genressään hyvä vetoa, soitannollisesti tykkäsin, laulusoundi ei muhun kolahda, mutta genressään se on ihan ok. Kitarat erityisesti jäi mieleen tästä pläjäyksestä. Ysiä pukkaan minä.
0   +1 +2
 
8
GoSu 27.04.2009
Tuntuisi olevan sävellyksenä suht hyviä riffejä ja koukkuja rumpuosastolta, soundi on ihan liian leluinen omaan korvaan joka latistaa fiilistä, ja pikkuisen kuulostaisi olevan taimin kanssa ongelmia jossain välissä, mutta rässistähän tässä on kyse, että ei se niin tarkkaa ole :)
Laulajan ääni vaatisi pari kuuntelukertaa totuttelua ennenkuin rupesi uppoamaan millään tasolla. Hyvin onnistuttu kyllä biisi rakentamaan ja mukavia koukkuja löytyy joka soittimelta, väliosa pienen bassohumistelun kanssa toimii helvetin hyvin :) valitettavasti tämä soundimaailma ja soiton epätarkkuus syö pisteitä, sävellyksenä olisi vähintään ysi :)
0   +1 +2
 
9
kake1962 07.07.2009
Räimettä ja rassailua!!!!!! Kyllä maistui!!! (Lammas maistuu hyvältä vaikka monet väittävätkin sen maistuvan vanhoille villasukille ja talille...) Se oli nopea hevipläjäys, menoa ja melskettä!!!
0   +1 +2
 
9
Fillari 20.04.2009
Reipastab rokkia pistätte, laulu on asenteella vedetty ja rock, jotenkin kaipaisin siihen vielä hieman selkeyttä ja kirkkaustta. Ei huono ollenkaan...pitäkää asenteesta kiinni.
0   +1 +2
 
Dexteri 03.04.2009
No nyt on taas vuorossa rankkaa tykitystä johon yhtyvät moottorisahamaiset kitarasoundit. Minulle on yllätys, että pidin biisistänne. Muistuu mieleeni Manowar.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat