Bueno Electrico mkII

Manic Priest | 30.01.2011 | Electro-Techno
4:33

Yritys korjata intro + outro osoittautui uskomattoman työlääksi.. Säädin tunneissa laskettuna varmaan 12h pelkästään niiden kanssa.
Samassa prosessissa evolverin soundi tuli sössittyä. Niitä kun on kaksi poly chainissa niin soundin tallennusprosessi ei toimi kunnolla.
Esim. tilanne missä muokkaa käytössä olevaa soundia ja päättää säilyttää sekä uuden että alkuperäisen -> sitä uutta tallettaessa jonkin toisen päälle on tietysti kiva verrata muistipaikassa jo olevaan soundiin ennen kuin tallentaa. 'Compare' hoitaa sen mutta kun kyseessä on poly chain kytkös niin se ketjun toinen evolver ei reagoi oikein tuossa toiminepiteessä.
Ennen kuin tajusin tämän niin olin jo kadottanut alkuperäisen soundin ja säätänyt pelkästään Evolverin bassolinjaa tunteja et sais soundin kohdilleen. Turhaan. Soundi tuntui vain menevän sitä kauemmaksi alkuperäisestä mitä enemmän käytti aikaa säätämiseen. Melkoisen orgaaninen peto toi Evolver. Karkaa helposti mopo käsistä sen kanssa.. . .

Sama intron kanssa. Kokeilin pitkiä ambient tyylisiä plörinä-suhinoita originaalisekamelskan korvaajiksi mutta nekin kuulostivat päälle liimatuilta ja turhilta biisin "idean" kannalta.

Täytyy sanoa että fiilis tässä projektissa lässähti aika täydellisesti. Ottojakin joutui tekemään sen parikymmentä ja fiksaamaan vielä wav filettä editorilla jälkeen päin ennen kuin sain tämän "parannetun" version purkkiin.

Opetus tässä oli että jos alkuperäinen biisi syntyy kertaistumalta ja rennosti hyvällä fiiliksellä niin EI kannata alkaa uhraamaan helvetisti aikaa hienosäätöön ja ns. paranteluun. siitä seuraa vain entistä huonompi lopputulos. Tai sitten mulla "ei tänään vain lähe" tää homma. Vituttaa vieläkin. Aivan paska tekele. Lopetan koko musiikin teon ja heitän synat ikkunasta perkele!

8.00   157 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
_SP_ 28.11.2012
Alkaa (ja jatkuukin) asiallisella kompilla. Piristävää on myös se vokaalisamplella kikkailu. Sori vaan, mutta näkemästäsi vaivasta huolimatta nuo syna soundit ei oikein nappaa. Kokonaisuutena hieman levoton teos.
0   +1 +2
 
A33E 03.02.2011
Nyyh.. Siinä se nyt tuli, rehellinen ja ytimekäs vastaus. Näinhän se on.. . . maailma on kurja ja minä vielä kurjempi.
Ai niin -ei tän pitänytkään olla maanisdepressiivinen pappi vaan pelkästään maaninen. :P
0   +1 +2
 
9
anthing 01.02.2011
sä et vaan osaa! :D
0   +1 +2
 
A33E 30.01.2011
Jatkoa kuvaukseen.

...poly chain kytkös niin se ketjun toinen evolver ei reagoi oikein tuossa toimenpiteessä.

Ennen kuin tajusin tämän niin olin jo kadottanut alkuperäisen soundin ja säätänyt pelkästään Evolverin bassolinjaa tunteja et sais soundin kohdilleen. Turhaan. Soundi tuntui vain huononevan mitä enemmän käytti aikaa siihen. Sama intron sekä outron kanssa.

Kokeilin pitkiä ambient tyylisiä plörinä suhinoita originaalisekamelskan korvaajiksi mutta nekin kuulostivat päälle liimatuilta ja turhilta biisin "idean" kannalta. Täytyy sanoa että fiilis tässä projektissa lässähti täydellisesti.

Ottojakin joutui tekemään sen parikymmentä ja fiksaamaan vielä wavia cool editillä jälkeen päin ennen kuin sain tämän "parannetun" version purkkiin.

Tarinan opetus oli että jos alkuperäinen biisi syntyy kertaistumalta ja rennosti hyvällä fiiliksellä niin EI kannata alkaa uhraamaan helvetisti aikaa hienosäätöön ja ns. paranteluun. siitä seuraa vain entistä huonompi lopputulos. Tai sitten mulla "ei tänään vain lähe" tää homma. Vituttaa vieläkin. Aivan paska tekele. Lopetan koko musiikin teon ja heitän synat ikkunasta perkele!
0   +1 +2