Net alert

Marison | 02.12.2004 | Deep Techno
5:28

Aika kokeiluluontoinen kappale, mutta vaihtelu virkistää. Luvassa industrial-meininkiä, syvyyttä ja kaikille varmasti tuttu modeemi-teema.. ;)

9.14   1222 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
DJ Smash 07.05.2006
Ihan kuunneltavaa deeppiä, juri sellaista kuin siltä odottikin :) Ehkä tempoa 1-5 bpm:ää olisi voinut olla enemmän, niin fiilikset olisi noussut enemmän. Mutta kiksua, kiksua, ja vielä kerran kiksua :D kiksu 4-ever :D Tätä kannatti kuunnella. Nyt syömään jotain.
0   +1 +2
 
9
0tukka 06.08.2005
Joo voispa mennä tästä keittelemään puuroa.
0   +1 +2
 
9
Protush 07.12.2004
tässä on kyllä todellinen techno meininki päällä! hienot taustat kaikinpuolin mutta jotkut niistä kuullostavat ikävän tunkkaisilta ja masteroinnissa olisi voinut painottaa hitusen enemmän matalia saundeja.. rummut ovat hyvät ja toimivat moitteettomasti.. efektipuolikin on kunnossa mutta toi nettisaundi ottaa aika pahasti korviin joissainkohdissa.. meno on hyvää kokobiisin ajan ja tämä sopisi taustamusaksi loistavasti.. YleX soittaa öisin paljon tän tyylistä musaa.. genre ei oo mun henkilökohtasia suosikkeja ja pidän muutenkin enemmän vähän "melodisemmasta" ja nopeatempoisesta jytkeestä mutta toteutus on sen verta laadukas että ysi putoo! :)
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 04.12.2004
Ensimmäinen ajatus mitä tulee, niin ne on nostalgisia fiiliksiä hitailta modeemiajoilta. Rapiat bassolinjat kuulostavat mureilta ja hyvin trendikkäiltä. Ei tämä ehkä ole täysin sitä rankimman pään technoa, mutta ehkä pidän enemmän tällaisesta rauhallisemmasta tech-trancesta. (rauhallinen meno sopii muutenkin loistavasti, kun miettii miten vanhat ajat oli hitaita, siihen nähden tämä on kyllä turbo-biisi) Mukavan progressiivista menoa varmasti alusta loppuun, ehkä vähän liiankin varmaa tosin. Biisissä ei ole hirveästi yllätyksiä, mutta sitäkin hienompia efektejä olet heittänyt kehiin. Laadukasta soundia jälleen oli odotettavissa sinulta ja biisi piti odotukset yllä, vaikka edelliset biisit ovatkin sinulla aivan törkeän hyvin tehtyjä. Tämä istuu neljäntenä biisinä täällä hyvin mukana. Tällainen musa sopisi hyvin johonkin futuristiseen trendipeliin… Olisi aikamoinen nautinto peliympäristössä, kun peleissä kuulee yleensä paljon sontaa musiikki puolella. Pelaan muutenkin pelejä aivan helvetisti. Modeemin lautausäänet on nerokas lisä ja padit ovat loistavia tuttuun Marisonin tyyliin. Silti kappaleeseen olisi voinut vielä rohkeammin heittää elementtejä sekaan, mutta taas tulee helvetin vahvaa ysiä! Keep it up! Loistavaa!
0   +1 +2
 
10
sakke-makke 09.12.2004
Jumalauta. Olin juuri poistumassa röökille mikseri.netin vieroitukseen. Pitikin mennä vielä ylös noustessa klikata alimman biisisi hifi-linkkiä..ajattelin että käyn röökillä ensin ja kuuntelen ja avaan sanaisan arkkuni vasta sitten. Ja että kuuntelisin vasta röökin jälkeen kaikki biisisi. Uhh..nyt kolahti ja kovasti. Yritän purkaa biisin herättämät tuntoni mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi.

Aivan ensimmäisten efektien ja arpeggioiden siivittämänä tämä ralli kaappasi minut takaisin vuoteen 1994/1995 tai jotain, silloin kun maikkarilla pyöri joku tietotekniikkaan perustuva ohjelma, jossa soi tunnarina muistaakseni joku mobyn biisi..vai olikohan se sittenkin massive attackin biisi..nohm joka tapauksessa sellanen äijä juonsi sitä ohjelmaa ja se oli aina myöhäisillan ohjelmistossa..mikä piru sen nimi oli.. no kuitenkin, näin jälkeenpäin kun kelaa ja kuuntelee samalla tätä kylmän väreitä aikaansaavaa aikamatkustusta, niin se oli aika pelottavaa aikaa..huuh..spekuloitiin mihin tietotekniikka on menossa.. apua meilla on 28 000bps-modeemit.. Aij että, ja minä olin silloin vielä ala-astelainen nassikka ja katselin koulun jälkeen Jyrkiä.

Tiedätkö huh huh. Nyt tulee kerrottua vähän liian pitkästi omista fiiliksistään. Tämä musiikki on juuri sellaista joka saa ajatukseni heräämään. Aistikasta. Sielukasta. Sanomaa sisältävää. Kovin henkilökohtaista ja arkaa musiikkia, mutta silti niin paljon meissä muissakin tunteita herättävää, ei vain sinussa, kappaleen säveltäjässä. Voin vain kuvitella kuinka itsekin olet ajatuksiisi uppoutunut tätä tehdessäsi. Edes modeemi-samplet eivät kuulosta teennäisiltä viiden minuutin rävellyksiltä. Tässä on..kaikki palaset kohdallaan. Mitä osaisin muuta enää sanoa. Lopussa tulevat lounge/lush-tyyliset breikkiloopit sulattivat sydämeni totaalisesti. Juuri tällaista. Paljon lisää tällaista kiitos. Tekninen puoli on TÄYSIN toisarvoinen seikka tällaisessa musiikissa. En kiinnittänyt soundien laatuun edes minkäänlaista huomiota..jotenkin tämä oli niin...ajatonta..ja toisaalta taas jotakuinkin kymmenen vuoden takaista deeppiä soundia.. mutta siis niin syvälle tämä mieleeni tarttui, että ei siinä ehtinyt paljon käydä miksaukset ja masteroinnit tai basareista/bassolinjan möheydestä/efektien filtteröinnistä/rakenteesta/yms edes mielessä! Aivan loistavaa soundia niin strobon- ja savunkatkuisiin varastobileisiin, kuin sohvan pohjalla loungeilufiiliksiin, tai, kuten tässä tapauksessa minun mielleyhtymiini, tietotekniikka tv-ohjelmiin :D

Valitan, että ei tullut sitten lainkaan jäsenneltyä tekstiä. Kuuntelin biisiäsi nelisen kertaa kommenttia kirjoittaessani ja olin koko ajan suoraan sanottuna pienoisella aikamatkalla taaksepäin. Nyt syvään huokaistuani ja hiljennettyä musiikin, pystyn taas erottelemaan lisää ajatuksiani.

Taisin tuossa päivällä bongata jonkun toisnkin biisin, jossa oli hieman way out west/orbital-tyylistä sävellystyyliä, ja samaa huomaan tässäkin olevan..joskin tässä on selkeästi esillä orbitalin vanhempi ja parempi tuotanto osapuilleen tuolta 1991-1996 vuosilta. Noh, siltikin erinomaisen omaperäistä, persoonallista soundia olet saanut tässä aikaiseksi. Yhdistäminen mm. noihin artisteihin, on pelkkää plussaa, eikös?

Arvosanani on täysi kymmenen, sen lienee kaikki aikamatkustamiset ja hyvänolon tunteet kommentissanikin jo ovat kertoneet. Pelkään vain, että jos en NYT poistu sinne röökille, niin tässä voi tulla PITKÄ yöpuhde kommentoida nää kaikki läpi ennen kuin pääsee savusille..joten nyt, mars parvekkeelle ja sen jälkeen nauttimaan lisää luppavankuloisesta uudesta löydöstä. Jännityksellä odotan, mitä tuolla ylempänä tuleman pitää.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat