Revontuli

Mark Vera | 17.11.2005 | Spacesynth
5:53

It has been a while since previous free song. Maybe little bit christmas feeling here.. but it wasn't really the intention in the first place. Enjoy..

Composed & Produced by Jouni Airaksinen (feat. Anne)

9.30   12440 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
hyvää musaa
0   +1 +2
 
10
Cosmic$ 30.03.2008
:O...ihmeen hyvä melodia! Paras!
Antaisin 10+, jos voisin.. ;)
0   +1 +2
 
9
jb10 02.11.2007
Mukavaa tunnelmallista meserendee, elikkäs taivaalle katseet siis, lal lal laa
0   +1 +2
 
9
Loistava kappale, kaikki kohdallaan, ai että tulee oikeen kylmänväreet noista soundeista <3
0   +1 +2
 
10
DJ Synth 31.03.2006
Hei. Tämä on myös erittäin kaunis biisi, melodia hieno. Alun 0:03-kohdassa oleva ylösnouseva kilkatus hieno, sekä 0:10-kohdassa niiden alastulo. (Onko nuo Chimes-ääniä?). Näille tosiaankin annan hyvät pisteet, koska en näe mitään heikkoa tässäkään biisissä... Laserdance sekä Koto veivät aikoinaan sydämeni, ja Mark Vera todistaa, että se tunne säilyy! KIITOKSIA!
0   +1 +2
 
9
juhok 23.11.2005
Oikein menevää perus-spacesynth -tavaraa tarttuvine melodiapuolineen ja uskollisine kasarisaundineen. Ja joulutunnelmaakin on. :)
Vaikka yleensä ei tämän sorttiset hilpeät kappaleet niinkään kolahda, tässä on jotain, joka iskee niin lujaa, että on aivan pakko pistää omalle playlistille.

9+
0   +1 +2
 
9
Anssi H 17.11.2005
Todella hieno soundimaailma. Soundit toimii todella hyvin keskenään, ja miksaus toimii juuri niin kuin kasarissa pitääkin. Kyllä tämä parhaammasta päästä on mikserin Spacesynth tarjontaa :). Tämä on oikeastaan todella omaperäinen. Omaa ideaa on kyllä reilusti, ja melodiat ovat erikoisia. Melodiat iskee kyllä iloisella mielellä, ja linjatkin ovat todella eriskummallisen omaperäiset :). Tunnelma pelää erinomaisesti, ja se on minusta parasta tässä biisissä. Revontuli sopii erinomaisesti biisin nimeksi, ja biisi tuo mieleen ihan kyseisen aiheen :). Tosin tässä ei ole synkkyydestä tietoakaan, vaan tämä on iloista Spacesynthia. Ehkä vähän koskettavampi meininki ois uponnu meikäläiseen paremmin, mutta kyllä tämä toimii loistavasti tällaisenakin!
0   +1 +2
 
Mark Vera 17.11.2005
Padit alussa on Nativen FM7. Vällä vähän muutakin melodiaa kuin vain tilutusta, sitä on kuultu vaikka kuin ;)
0   +1 +2
 
syny 17.11.2005
Onpas rauhaisaa tunnelmaa. Sävelet luovat omaperäistä fiilistä joka erottuu muusta spacesynthistä. Itselleni ei tästä varsinaisesti joulufiilistä tullut. Mutta jonkinlainen rauhallinen fiilis ainakin, kenties talvi-sellainen. Miksaus ja soundimaailma on tasapainoinen ja ilmava. Hieman enemmän jytää kaipaisin rumpuhin ja bassoon, semmosta tanssittavaa draivia. Kovasti kasarimeininkiä rummuissa joten ehkä se kepeys kyllä sopiikin. Noi padit tossa alussa on ÅÅÅÅH.. Jostain analogivehkeestä? ;) Kuten aina, mä kaipaisin enemmän tilutusta, jytää ja mollia mutta nämä on vain semmosia mielipidejuttuja jotka ei heikennä biisin laatua. Kyllä tätä mielellään kuuntelee.
0   +1 +2
 
9
JaDubb 17.11.2005
Sieltähän se tuttu ja turvallinen avaruusrutina taas starttaa. Tilutukset on namia ja chimes-soundi tosiaan tuo hieman joulua mieleen. Liidin toivoisin olevan hieman paksumpi, mutta toisaalta tuollaisenaan sopii biisin keveään tunnelmaan. Kläppifillit täydentävät teh real -meininkiä. Miksaus on luonnollisesti namia ja soundit rokkaa, mutta melodioiltaan ja rakenteeltaan kipale ei kapua spacesynth-puussa ihan korkeimmille portaille. Siltikin erittäin piristävä biisi näin aamun tunneille.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat