Suvi

Markus Hakala | 03.10.2010 | Melodic Trance
8:04

Sekoitus progressiivista ja melodista trancea sekä ripaus klassista musiikkia. Yritin tehdä jotain ei normaalia ja hivenen surullista. Täyspitkä veto tylsällä dj ystävällisellä introlla ja outrolla. Biisiä paranneltu aika paljon 03.10.2010.

0.00   190 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ravana 14.12.2010
Käytössäni tällä hetkellä hieman kehnommat purkit, niin että sori jos puhun joutavia.

Täyspitkä veto introlla ja outrolla? Älähän nyt mies hassuttele. Eihän tämä ole kokonaisuudessaankaan kuin kahdeksan minuuttia, joten ei se kovin tylsäksi voi mennä. Sitä paitsi tässähän ollaan parin minuutin kohdalla jo täydessä menossa. Breikki tulee makuuni ehkä turhan aikaisin. Ja loppuukin muuten turhan aikaisin. Tällä olisi helposti saanut viisun kymmenminuuttiseksi. Keskivaihe on ihan OK pituuden puolesta. Outrot sitten ovat yleensäkin aika tylsiä, jollei niissä ole mitään Suurta Juttua itselle.

Basari tuntuu hieman kevyeltä, mutta kuten sanottu, se voi johtua näistä purkeista. Sen sijaan tuota napsua basarissa on miusta liikaa noin yhteen menoon. Ehkä sitä olisi voinut lievästi automatisoida (esim. cutoffia, tai miten lie sie oletkin sen toteuttanut), niin ettei se jatkuvasti napsuisi, vaan olisi vain ajoittaista. Muuta miksauksellista valittamista en keksi. Rumpusoundit ovat makuuni muuten ehkä turhan perinteiset, mutta toisaalta oot piilottanut ne aika hyvin niin eivätpähän häiritse.

Breikin jouset ovat kovasti mieleeni. Ja melodia on sattuva. Mukavan eteerinen ja haikea fiilis tulee itselleni. Kuten sanottu, se olisi voinut kestää ehkä hieman vielä pidempäänkin. Pidän siitä seikasta, että tuot ne jouset mukaan vielä myöhemminkin, mutta ei niissä toki ole samanlaista fiilistä tuolla kaiken muun seassa. Kuulostavat ne silti hyviltä.

Ehkä tästä ei omaperäisyyspisteitä heruisi kovin montaa, mutta muuten ihan kelpo viisu nähdäkseni.
0   +1 +2