Surreal dream

maryzeel | 08.07.2004 | Rock
3:46

Äänitetty studio Watercastlella Jyväskylässä 2001

8.67   5145 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
PooLa 21.10.2005
ääni on aivan mahtava!
0   +1 +2
 
10
hipit 03.09.2004
Varsinkin helevetin hyvin laulettu. Muutenkin kelpo hittibiisi. Upposi meikäläiseen kuin väärä raha.
0   +1 +2
 
6
Havockki 22.08.2004
Huh huh. Ei ole tarkoitus olla töykeä, mutta mielestäni tämä on huonoimpia VBV valintoja aikoihin. Laulu on erittäin huonosti toteutettu, soundipolitiikasta puhumattakaan. Kyllä tästä kuulee, että kehityiskelpoinen bändi on kyseessä, mutta pieni hiominen ja sen omaperäisyyden (viitaten HIM plagiointiin) löytäminen olisi todellista valttia. Kolmen soinnun riffit toimii kyllä hyvällä toteutuksella ja hyvin sovitetulla laululla, mutta tässä näen vain sen, että lauluihin ei olisi käytetty liiemmin aikaa ja riffit junailee saman kaavan perusteella läpi biisin joka käy jo minuutin jälkeen miltei puuduttavaksi. Kuvailisin tätä biisiä Pizzana jonka perus pohjalla on ne tomaattisoseet ja ja päällä juustot, mutta pinnalta on jäänyt oregaanot ja muut lisukkeet pois.
0   +1 +2
 
DjLime 21.08.2004
Aika laiskasti laulettu. Melkeempä itkevä ääni. Kuulostaa, että on tarvinut väkisin kaivaa sitä ääntä sieltä kurkun pohjalta. Eipä tuo lauluäänikään niin kummoinen ole, mutta menettelee. Itse biisi on niin tylsän perus rokkia, että ei luulisi kauaa mennyt tämän tekemiseen. Melodia kuviot on erittäin yksinkertaiset ja niistä puuttuu vetoa. Erittäin surullisena tai masentuneena tämä biisi voisi olla kyllä hyvä, mutta muuten ei tällaista jaksa kuunnella kovinkaan usein. Onneksi tässä oli edes kohtuu hyvin hoidettu tuo soittimien nauhotus ja miksaus. En niistä keksi nyt mitään valitettavaa.. mutta kokonaisuus ei iske. Ei ollenkaan. Liian perus juttujen kierittämistä.
0   +1 +2
 
8
Niina 21.08.2004
Kuten tässä on jo todettukin, niin laulajan sävelpuhtaudessa on kyllä ajoittain ongelmia. Laulajan ääni ei muutenkaan juuri sykähdytä, tuntuu, että happi meinaa koko ajan loppua. Taustoista tykkäilen, ihan peruskamaa. Jotain pientä kikkailua olisin toivonut, nyt kaikki kappaleessa tapahtuva on ennalta arvattavissa.
0   +1 +2
 
Haava 20.08.2004
Laulu on kyllä ihan luvattoman paljon epävireessä... Ei sinälläänn.. Jotain tartuvaa tässä silti on laulua myöten... Saundit ovat ihan anuksesta... Paskoilla mikeillä paskassa tilassa? Laulun epävire tahtoo kyllä ottaa korvaan oikein todenteolla... Glissando on niin luvattoman kaukana optiimista, että häiritsee, vaikka ei edes pahimpia epävire intoilijoita ole. Yksinkertainen komppi hakkaa jotenkin tuhdisti... Siitä plussaa... Vähän nuo fillit kangertavat, mutta se ei haittaa.. Tämä hidas laahaavuus on ehdottomasti yksi biisin johtavia tekijöitä... Kun nyt oikein pohtii, niin en keksi miksi tämä on saanut VBV statuksen. Kyllähän tämä toimii, mutta kun tuotanto on pielessä ja laulut NOIN oni, niin yleisestä laadusta on vaikea puhua. Urku oli ROK! Siitä vielä yksi piste.
0   +1 +2
 
8
Atalja 20.08.2004
Ihan jees, mut...
0   +1 +2
 
10
Erotuomari 19.08.2004
Biisiä en jaksais kuunnella toista kertaa, mutta kaikki soitannolliset jutskat ovat erittäin taiteellisia. Erityiskiitokset laulajan oudoksuttavasta suorituksesta!? Biisille pakko antaa kybä vaikka se kuullostaa erittäin huonolta / hyvältä. Menee oman arvosteluasteikon ulkopuolelle. Erittäin vaikuttava biisi, mutta ei jokapäiväiseen käyttöön.
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 19.08.2004
Jotenkin tuntuu laahaavan tämä tsipale, hyvä laulaja gyl. eipä tuo miksaus nyt niin hyvän kuuloista ollut kuin pittäisi tämänmoisen musiikin kanssa. empä mie tästä nyt niin kovin välittänyt.
0   +1 +2
 
9
Coivisto 08.06.2007
Hyvä laulu ääni, mutta toi Ville Valomainen hengitys häiritsee välillä.
Kertsin ja säkeen välinen bridge ei oikee toiminut, se leppoisa tarinan kertoilu vaihtu aivan liian äkkiä nostattavaan lauluun. Nykybändeistä teistä tulee
päälimmäisenä Hurt mieleen. Tosin Hurt on paska te ette.
Laitan 9:sin kun ei tää ollut ihan niin huono että ansaitsis keskiarvoks 8.5
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat