Zoni Boo

MaTaM TooT | 08.09.2004 | Ethnic
1:31
7.86   3862 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Epoche 30.10.2009
Olisipa afrikkalainen musiikki näin viihdyttävää. Olen nääs joutunut sitä työtehtävien puolesta yhessä vaiheessa kuuntelemaan ja editoimaan aivan liian monta tuntia. Tätä taas kuuntelen mielelläni. Vaikka en tiedä toki mihin suuntaan olet ajatellut etniikkasi kanssa matkustaa..Voisi kyllä olla hivenen pidempi, varsinkin kliimaksinen nostatuskohta..
0   +1 +2
 
10
Teemujazz 23.12.2005
Nää biisit kyllä hakkaa ihan mennen tullen kaikki noi nykymusiikin elitistiset pikkutakkisäveltäjät.
0   +1 +2
 
6
Stocco 21.01.2005
Melodia on liian surullinen, että pitäisin. Vonkuu ikävästi. Rummut ovat ihanan pehmeät. Temmon nostattamien ei oikeen kuulostanut hienolta. Kappale on todella lyhyt ja en saa siitä oikein ideaa irti. Mut alku oli hieno ja siin oli mahollisuudet viel vaikka mihin. Mua on vaan jotenkin aina ahdistanut tälläinen afrikkalaistyylinen tunnelma. Jossain museossakin kun on näytteitä afrikan kuulttuurin musiikista niin ahdistaa. Teknisesti hieno ja äänet ovat kauniit.
0   +1 +2
 
10
Tää rumpubiisi perustuu marssirummutukseen so virveliin ja isoon rumpuun.
0   +1 +2
 
Shah 01.12.2004
Hömmmmmmmmm. Heh. Tämän länsimaisempaa lähestymistapaa "ethnic" matskuun ei voi olla! EI VOI. "Osta halvan maukasta lakritsaa..."

Jees, ei mutta tiiviisti on typistetty tunnelma yhden asian ympärille. En suorastaan osaa tämän järkevämpää sanoa tähän. (Ja minua kuulemma arvostetaan mikserin harvaan kastiin kuuluvana hyvänä kommentoijana?) Anteeksi.
0   +1 +2
 
8
byteflow 28.10.2004
vähä lyhyeksi oli jäänyt mutta mielenkiintosia soundejaja rytmityksiä. sopisi ehkäpä introksi jollekkin pitemmälle etniselle kolistelulle. lopussa oli just lupaavaa kiihdyttelyä mut sit se biisi loppuiki... toi etäisesti sorsapilliä muistuttava ääni oli erityisen sopiva tällaiisiin projekteihin. kuulostaa varmaan monien mielestä ärsyttävältä mutta niinhän vaihtoehtoisella musiikilla yleensä on tapana :)
0   +1 +2
 
10
Oho olipas sulla paljon kommetteja! Tää rumpubiisi on ieno mutta ehkä vähän lyhyt.
0   +1 +2
 
odkid 21.10.2004
Vähän jäi vaisuksi. Tykkäsin tästä minimalismista ja tuolla ylempänä paljon mainitusta transsitunnelmista. Tuntui se kliimaksi vähän siltä että siinä ei oikeasti tullut kliimaksia, jotenkin vähän turhan ilmeinen ratkaisu. Sanoisinpa että jotain olennaista puuttui, vaikka se tuntui olevan ilmassa roikkumassa. En anna arvosanaa koska tässä oli aineksia hyvään tuotokseen, nyt tuntui vähän hutaistulta/luonnosmaiselta...
0   +1 +2
 
Kitaravelho 14.10.2004
Tuli kuunnellessa sellainen olo kuin olisi astunut Tuomion temppeliin...Tohon olisi voinut vielä päälle vetää jotain Kaalimaa! sakkedeesii! ja pum pum shiva! huutoja niin Indiana jones mielleyhtymäni olisi ollut suurempi...
0   +1 +2
 
Ihmismurska 10.10.2004
"Zoni boo" manasi eräänlaista hautajaistunnelmaa. Heimon jäsenet ovat kokoontuneet kunnioittamaan vanhan päällikön poismenoa. Valtavalta hyttyseltä kuulostava pilli(?) soi haikeasti heimon jäsenten kantaessa edesmennyttä päällikköään hautuumaalle. Alkuasukkaat valmistelevat päällikkönsä matkaa tuonpuoleiseen asettamalla lahjoja ja ruokaa hänen viereensä. Kellojen soiton alkaessa ja tahdin kiihtyessä päällikkö sytytetään tuleen.
Erittäin tervetullut, raikas tuulahdus. Jatkoa odotellaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta