Year off

Mental Jump | 17.07.2007 | --
3:18

Beta-vaiheen tuotoksia... Eli tulee vielä muuttumaan, mutta biisin luuranko lienee havaittavissa... Jotain funkintynkää kai sieltä on löydettävissä.

8.50   630 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=284289
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Art Alta 28.08.2007
Lähtee hienosti ja kitarapuoli vetää koko matkan hienosti. Soitto kulkee muutenkin mallikkaasti ja hyvillä soundeilla. Kertsikin toimii. Laulu on ehkä ainut juttu tässä, mikä ei niin kolahda. Ei sekään paha ole, mutta ei pääse ehkä ihan soiton tasolle ainakaan silloin, kun on ilman mitään stemmoja tai tuplauksia. Hyvä biisi ja kun laulun tuosta vetää vielä briljantiksi, niin nousee ysistä kymppiin. Kiitos tästä biisistä.
0   +1 +2
 
hirvone 20.08.2007
Hyvä biisi. Aika hämyjä riffejä.. soitto toimii ja laulu sopii hyvin kokonaisuuteen. Erityisesti tykkäsin better than... -kohdasta.
0   +1 +2
 
8
kimkorho 17.08.2007
Kulkee vallan mukavasti, ja (kuten aina) multa saa lisäpinnoja lauluharmonioista, tässä tuo kaksiäänisyys tuo kivasti sävyä biisiin. Ei mikään superhittibiisi, mutta varsin jäntevä kokonaisuus kuitenkin, solistikin hoitaa tonttinsa oikein hyvin.
0   +1 +2
 
9
Tämä kuulostaa erittäin hyvältä. Kitarat on vedetty hyvin ja niissä on hienoa tunnelmaa. Laulaja vetää kyllä erinomaisen suorituksen! Sävellyksestä ja biisin rakenteestakin löytyy huomattavasti enemmän ideaa, kuin suurimmasta osasta biisejä, mitä tulee vastaan.
0   +1 +2
 
sntc 10.08.2007
no ihan hauska melodian idea, mut ei tää nyt jotenkin toimi. kuulostaa epäskarpilta. mut on tässä hyviä juttujakin. laulu ei ole yksi niistä. ärsyttää toi ihan liikaa että tätä voisi edes kuunnella. rumpalilta ja basistilta ja kitaristilta paikoin hyvää settiä..
0   +1 +2
 
7
Fata morgana 02.08.2007
Hienot riffit ja funkit...Laulu vähän tökki, mutta ei pahasti...
0   +1 +2
 
Coivisto 25.07.2007
Varsin vähällä informaatiolla varustettu artisti prkl ei tälläisellä musiikilla mitään selvittelyjä kaivatakkaan.
Struck down by the voice. Todella hienoa. Ei ole mikään paras kappale vähään aikaan mutta tässä oli selvä alku ja loppu mikä tuntuu olevan erittäin vaikea saada aikaan. Ainakin osilla mikseriläisistä ja erityisesti itselleni vaikea asia. Hyppyyttävää groovaava kappale. Miksaustyö oli hoidettu myös hyvin. Ei loistavasti mutta hyvin, mikä sekin
on mikserin keskiarvon yläpuolella.
0   +1 +2
 
zenri 25.07.2007
Riffeissä on mukavaa kiemuraa ja polveilua. Laulussakin on potkua, joskin hieman meinaa sekoittua joihinkin esikuviinsa. Soundipuoli tässä tökkii pahiten, sillä äänimaisema on jotenkin tosi lussu. Se puoli kuntoon, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Kyllähän tässä on meno ja vipinää... Jotenkin tulee mieleen David Bowie tai sitten Beatlesi... Mut joo... Kyllähän tässä on ihan hitti biisin ainekset... Mut jotain tähän lisää niin tästä tulis sitten se hitti...
0   +1 +2
 
Zebhyr 19.07.2007
Ei aivan marginaalista juttua, mutta hiukan sinnepäin. Hyvä vokalisti ja bändikin on vakuuttava.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta