2016 Joulukisabiisin uus sovitus

Miira | 15.10.2017 | Gospel
3:08

Kun nyt tuo joulukisakin on avattu, ni kait tänne voi laittaa jo joululauluja. Eli viimevuoden "Hiljainen Yö" kisabiisi uudelleen miksattuna, englanninkielisenä vaihteeksi. Ei tää suurta suosiota saanu, mutta mun mielestä "mahtava biisi jos on halleluujaata ja kaikkee..." vai miten se meni :), joten uudelleen sovittamisen arvoinen. Englanninkielisessä versiossa hyvinkin vahvasti sanomaa, joten ei varmasti kaikkien "kuppi teetä". https://www.youtube.co...

9.00   238 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Felix N 26.12.2017
Pisteytin tämän jo aiemmin, mutta nyt vielä kommentoin. Suomenkielinen versio oli suosikkini viimevuoden kisassa (ja jäänyt hyvin mieleen, kun muistan pääosan sanoista edelleenkin). :) Tämä on kaikinpuolin parannus vielä siihen. Akustiset tuovat ihan uutta lämpöä sovitukseen ja muutenkin melodiat ovat tosi lämpimät ja mieleenjäävät. Kyynisten joululaulujen vastakohta ja siitä tykkään. Laulujen ja taustalaulujen osalta tuttuun tapaan hienon kuuloista. Alkuperäisessä soittimet olivat aika pienellä lauluun nähden, mutta tässä kaikki on päivitetty kohdalleen.
0   +1 +2
 
J. Hifish 16.10.2017
Hallelujaasta huolimatta kelpo sovitus on tämä versio. Kitara antaa kivasti elävyyttä ja siinä on hyvä saundi. Joten sitä vaan sitten rohkeasti lisää seuraaviinkin tuotoksiin. Kyllä tätä Jouluna kuuntelee mielellään.
0   +1 +2
 
Tällä pääsee mukavasti intiimiin joulutunnelmaan jo tässä vaiheessa vuotta, suoraan pienen perheen kuusen alle jossa hieman epävireiset kitarat soivat ja yhteislaulu raikaa. Basso ja rumpupuoli vähän rikkovat tunnelmaa, voisiko niitä korvat ihmisäänillä ja käsien/jalkojen tömistyksillä?
0   +1 +2