Don't Think

Miira | 31.10.2018 | Techno
3:10

Mukaan Hittikisaan 2018. En ole varma onko tää nyt teknoa tänä päivänä, mutta laitetaan se nyt sen alle.
Toisen sijan kunniaksi laitetaas tänne videolinkkikin:
https://www.youtube.co...

8.50   284 kuuntelua

Kappaleen sanat

You worry about the environment, you worry about the pollution

you are trying to figure it out but there is no solution

if you try to save the world your heart is gonna sink

so just for one day - don’t think, don’t thik-


You worry about your own appearence, you worry about getting old

you wander if God really likes you when your faith is on hold

you are trying to give up smoking and slow down on the drink

give yourself a break today and - don’t think, don’t think -


There’s always gonna be someone more beautiful

there’s always gonna be someone more capable

there’s always someone wiser, someone younger, someone nicer

so forget it for one day, - don’t think. don’t think -


You’re trying to make a difference and give to charity

but you are worried who is the real beneficiary

you are trying to figure out where is the missing link

give yourself a break for once and - don’ t think, don’t think -

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

J. Hifish 13.12.2018
Toi don't drink...eiku think jää kyllä korvamadoksi ja siinä on asiaa. Eli yksi hitin elementti täytetty .Toinen on toi videon hyvännäköinen.....auto. Hittikisassa ainut biisi, joka jäi mieleen.
0   +1 +2
 
10
Konnajee 15.11.2018
Ompas tosi mielenkiintoinen biisi, kiitos. Aivan kahden arvosanan välillä pyörin ja nyt päädyin tähän suurempaan niistä. Kumma juttu, mutta minä jouduin tätä kuunnellessani jostain syystä kultaiselle 80- luvulle, vaikka technoa ei kaiketi kovin laajasti silloin vielä tunnettu edes. Ja ei ku raita uudelleen pyörimään, josko se ysärikin sieltä löytyisi...
0   +1 +2
 
naula 06.11.2018
Loistava biisi! Tykkään lauluäänestä ja hyvät lyriikat. Ois voinut kuitenkin värittää littlebit enemmi. Esim. joku väliosa semisti tempoo tiputtamalla (ja muuttmalla). Tuo aaaaaaaaaaa ei oo se!!1 Keep on rocking!!!
0   +1 +2
 
7
Hosse 01.11.2018
Joo, mulla on tapana kertoa rehellinen mielipiteeni. Voi olla että kaikki eivät siitä pidä mutta sille en mahda sitten mitään.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 01.11.2018
Hosse olet itse asiassa ihan oikeassa ja ihanan rehellinen oman näkökulman edustaja. Itseäni vaan tämä jumputus miellyttää jostain kumman syystä. :D Koko tämä ihastuttavan vanhanaikainen ääniraitamaailma ja Miira on muutenkin nainen minun makuuni. Yritän pitää sen silti vielä salaisuutena. ;) Mutta jos kuuntelee koko Hittikisasetin läpi, niin tämä jää omanlaisena perushyrräteoksena muutaman muun ohella pakostakin mieleen. Tykkään myös, mitä kaikkea tässä tehdään voksumielessä. Ja tuo sahaava saundi saa vaan meikän pään jollain ihmeellisellä tavalla nytkyttää. Ja meikä ei edes tykkää nytkyttää. Näen tähän jopa näppärän videonkin.
0   +1 +2
 
7
Hosse 01.11.2018
Kuka tykkää mistäkin...meikään toi on liian paljon jumputusta ja jotenkin toi sanomakin jää hämäräksi. Taidan vaan olla tosiaan liian ”vanha” mutta ei voi mitään.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 31.10.2018
Hauska ralli. Nuo "Don´t Think"-kohdat ovat tämän biisin kruunu. Saundimaailma on melkoisen keskinkertaista. Hittiainesta tässä silti on. Perkules kun saisit aikaa tuottaa tätä joskus muutaman napsun paremmaksi ja olisi kyllä melkoinen pläjäys. Mutta kyllähän tämä jää mieleen! Hittikisan mielenkiintoisinta osastoa. :)
0   +1 +2
 
9
Felix N 31.10.2018
Tässä teknosovituksessa on minusta jotain tumman psykedeelistä sävyä. Todella omaperäinen tunnelma, joka luo laulumelodioiden kanssa kiehtovan yhdistelmän. Toimii kyllä hyvin. Sanoituksen aihe on mielenkiintoinen ja pohdiskeleva. Ihan omanlaisensa, muista täysin poikkeava kappale biisiesi joukossa.
0   +1 +2
 
9
Syvästä hiljaisuudesta suoraan hittilistojen kärkeen :) Hienoa kuulla teknoa, jossa on vahva sanoma! Lyriikka koskettaa käsitellen teemoja, joita itsekin on pyöritellyt mielessään... lieneekö viesti eskapismia vai lohdutusta maailmantuskan äärellä? Vokaalit erottuvat hyvin joten sanoma välittyy tarvitsematta luntata sanoja. Iskevä melodia ja taustassa oikein kivoja sointukoukkuja, joka saa meikäläisenkin innostumaan teknojumputuksesta.
0   +1 +2