Tänä Jouluna

Miira | 19.10.2017 | Jazz
4:23

Mä nyt laitan tän Jazzin alle koska se on se mitä lähdin tässä yrittämään, mutten tiedä meneekö tuo B-osa siihen vai onko...swingiä, big bandiä vai mitä...? Sovitukseen yritin satsata kun niistä aina on tullut (ansaitusti) noottia :)
Videokin löytyy: https://www.youtube.co...

9.40   338 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
SweetHeart 23.12.2017
Lisää jouluista melankoliaa. Tykkäsin kertomasta ja äänestä. 3.30 kieppeil olikohan huilu tms hiuka dominoivan kuuloinen.
0   +1 +2
 
Putte 22.12.2017
Ihmettelin eka et mikä ruuneperi, mut sekotin keke rosbergiin. :D aika loisto biisi taas kerran!
0   +1 +2
 
9
Popkorni 28.11.2017
Sulla on Miira kyllä ihanan pirtsakka lauluääni! :) Melkoinen ruuneperi olet myös näiden sanoitusten suhteen. Tarinaa tulee aina ja paljon. Oivallisia raitoja menossa mukana. Just makeesti kaikkea pieneloa siellä taustalla. Tunnelma tässä on muutenkin erittäin hieno. Hyvin rakennettu kokonaisuus ja ah miten svengaavaa menoa ja silti sopivasti utuakin. Niin ja älä välitä näiden eri sankareiden motkotuksista liittyen siihen, että käyttää jotain Jammua musiikin tekemiseen. Jokaisella se oma rakas tapa tehdä musaa erilaisten rajotteiden sisällä. :)
0   +1 +2
 
J. Hifish 25.10.2017
Alun pianosta tulee elävästi mieleen lapsuuden Pikku kakkonen ja joku tsekkoslovakialainen piirrossarja. Vai oliko se Matti ja Miisu? Ehkä tuossa miksauksessa paikoin on hieman utua. Ehkä vaan on liikaa samalla taajuudella. Ainakin lopun "toinen" laulaja hieman hukkuu taustalle. Positiivinen vire on sanoituksessa loppujen lopuksi... kai. Mutta kaiken kaikkiaan kuulee, että töitä on paiskittu sovitusrintamalla.
0   +1 +2
 
Tackle 20.10.2017
Joulumeininkiä ja kivasti rullailee eteenpäin biisi. Komppailen vähän Syveltäjää että paikka paikoin vähä liikaakin äänessä kaikenlaista, muttei niin paljon etteikö vois toistekkin kuunnella. Hyvä veto senkin puolesta mitkä työkalut sulla on käytössä :)
0   +1 +2
 
10
Tämä on upeaa ja huolellista työtä monine hienoine yksityiskohtineen, erityisesti puhaltimet+basso tuovat tuollaista jännää 60/70-luvun meininkiä, joka sopisi hämyisään agenttileffaan, mutta sopii myös tähän hämyisään ja sähköttömään joulutunnelmaan. Joissain paikoin tuntuu että tavaraa on vähän liikaakiin samanaikaisesti äänessä, mutta laitettakoon sen innostuksen piikkiin :)
0   +1 +2