Volgan Boat Wannabe

Miira | 22.02.2018 | A Cappella
2:56

Armotonta potaskaa, mutta mukana täytyy olla. Mulle ainaki tulee pää kipeeks ku mä kuuntelen tätä. Taitaa tulla niin kovatasoinen kisa että jonkun on tähdättävä sinne viimeiselle sijalle, ja se olen minä :)

8.50   355 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Popkorni 01.03.2018
Loistava alku tässä! Hienot huminastemmat. Hauskoja pieniä juttuja läpi koko matkan. Mikki Hiiren vetäminen tähän merihätineen veti suun maireaan hymyyn. Ihastuttavan tunnehauskaa ja järkihölmöä kuin pikainen ulkoilmapano puiston puskien takana heinä-elokuun harvinaisissa helteissä. Kyllähän tästä tulee ihan pakostakin vaikuttuneeseen tilaan ilman, että korvakäytävät olisivat silti tukossa. Lopun ”Oho” on kuin piste iin päälle. Kyllähän tämä vaan mieleen jää ja on ihanan omalaatuinen….jättää happy endingin kasvoille. :)
0   +1 +2
 
8
Jaksaa hihityttää useammankin kuuntelun jälkeen. Tässä on leikkisää ja anarkistista meininkiä, tasa-arvoista vallankumouksellisuutta jossa myös Mikki Hiiren kaltaiset kimittäjät saavat äänensä kuuluville Volgan varrella :) Onhan tässä nähty myös vaivaa, joten pisteitä siitä!
0   +1 +2
 
J. Hifish 24.02.2018
Hauskoja pikku juttuja pitkin poikin biisiä. Muutamassa kohtaa kivasti melindaa..tai mitä se nyt oli. Tohon ihan minkä vaan kielen lausumiseen kannattaisi nyt alkaa pikkuhiljaa kiinnittää huomiota. Ja sitten tuo äänen korkeuden vaihtelu jopa kahden oktaavin yli ei oo ihan normaalia. Kannattaisi tutkituttaa äänihuulet aisantuntijalla. Oho. Ja tosiaan, syylliset esiin, niin kivitetään joukolla!
0   +1 +2