M1cH0 - Welcome to my world (original edit)

Mikko L | 28.11.2006 | Eurotrance
3:20

jipikaijee!
Tämmönen taas.. Subbarien omistajien iloksi varmaankin aika paljon :), Biisi on taas vaihteeksi perus mättöä, mut kansa vaatii poppia ni annetaan kansalle poppia. masteroinnista en sano mitään koska biisiä ei ole edes masteroitu, mut siinä teille amis-dx:ien iloksi poppia taas. Cheers

9.41   10860 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 241808 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Trouganium 19.01.2007
Yksi loistavimmista biiseistä, joita olen kuullut!
0   +1 +2
 
10
niina-80 23.12.2006
Tää on tosi hyvä biisi... tykkään erityisesti tuosta pienestä "jumputus" kohdasta... tällaisia biisejä kaivataan lisääkin...
0   +1 +2
 
Aurisgale 05.12.2006
Pakko mainita, että kun yksi kamu piti Basshunterin kohdasta, missä ei lauleta ollenkaan ja kyseli että onko minulla vastaavanlaista, kun olen niin "konemiehiä"... sanoin vain että tulepa Michon sivuille ja heitin hänelle linkit. Piti paljon enemmän näistä, kuin basshunterista... eli mitä voimme todeta. Vaikka en itse innostu (tästä biisistä... monet muut on kyllä omasta mielestä loistokamaa), niin nämä uppoavat kansaan. Siitä päätellen sinut pitäisi laittaa jollekin labelille tekemään musaa. Tosin jos itse voisi palkata ja olisin joku levyfirma, en epäröisi palkkaamisesta ollenkaan... olisin varma että toimisit rahasampona, jos joku hoitaisi viimeistelyn ja saisit omat taustalaulajat biiseille. Eli nyt on todettu käytännössäkin, että tämä on sitä mitä kansa tahtoo=) Good job!
0   +1 +2
 
Aurisgale 04.12.2006
Ja karvanopat heiluu=) En itse ole koskaan suosinut näitä biisejä... kuten voisi lainata hiukan ylläolevaa kommenttia, että "aivot narikkaan" on tämä biisi melkeinpä kokonaisuudessaan. Toimii tanssilattialla, mutta tylsäksi menee hiukan muuten, jos ihan fiilistelyn takia haluisi kuunnella... mutta kuka euroa voisikaan fiilistellä. Tai ehkä minulla on joku asenneongelma?=O

Laatubiisi tunkkaisuudesta huolimatta. Pahoittelen että en osaa sanoa mitään kovin älykästä tällä kertaa, kun on hiukan tämän myötä aivot narikassa. Ajaa asian niinkuin pitääkin.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 02.12.2006
Palataan sitten tuon remiksin jälkeen tutuille linjoille. Basso on sopivan iskevä, sopii niin hyvin tanssilattialle kun vaan voi. Leadi on tylsän kuuloinen, ja kuulostaa melkein samalta kuin Pakito - Living on a video - biisissä. Soundi ihan ok. Basari on käytetty läpi about miljoona kertaa näissä eurobiiseissä, mutta eipä se sinänsä haittaa kun se saa porukat tanssimaan.

Ilman leadia tämä biisi olisi jäänyt melkosen tehottomaksi, joten se sinänsä jo muodostuu ehkäpä tärkeimmäksi elementiksi. Vokaalipuheet ihan hyvät, vaikka ovatkin juuri niitä "aivot narikkaan" - osastoa, nii se kuuluukin olla tämän tyylisessä träkissä. Sitten vielä tosta lopusta, että delay osuu hienosti seinään, ihme kiire jengillä varsinki täällä mikserissä stopata se biisi ennen kun se on kerenny laskeutua :D En nyt tuota ota huomioon tässä arvostelussa, mutta huvittavaahan se kyllä on. Jepjep, tykkäisin tanssilattialla, mutta kuulokkeet päässä menee melkein toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Laatu on kuitenkin kohdallaan. 8½
0   +1 +2
 
9
DJ Smash 01.12.2006
Mahtava basari-kiksu yhdistelmä, ja voksut toimii. Sitten tullaan melodioihin ja mitäs, nehän rokkaavat ;D Aivan käsittämättömän hyvä saundi ja sopisi juuri jonnekin klubille, itse ainakin voisin ihan hyvin upottaa tämän johonkin settiin :). Tempoa on sopivasti ja biisi vetää alusta loppuun niin pirun hyvin :) Ainoa miinus siitä että bassot tosiaan paikoin hieman vetää liian tunkkaisesti.
0   +1 +2
 
10
HuppuMies^ 28.11.2006
äijä tykittää :)
0   +1 +2
 
9
Blaah92 28.11.2006
vip-zone melodiat <3 ;) hyvä biisi kyl.
0   +1 +2
 
Vespe 28.11.2006
Noh noh, tämän oot tehny ihan varkain kun en muista pahemmin previkkaa kuulleeni ;)

Ehkä enemmän perusmättöä kuin yleensä sun biisit mutta samalla myös tosi iskevää ja toimivaa. Päämelodia kaikkine saha-kliseineen ja peruslinjoineen toimii ja jää mieleen. Makoisa kiksu.

Jos olisin karvanoppa-amis niin tämä sois mun mahdollisessa dx-corollassa 24/7 100-0

Kyllä tämä soittolistalle taitaa ihan muutenkin päätyä :)
0   +1 +2
 
Frozen Motion 28.11.2006
ihan jees. ei sen enempää tällä kertaa... kiirus kattoon prison breakkia xD
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat