The Past

Mind-Split | 16.04.2006 | Dub
7:01

Ambienttiin päin nojaavaa dubbistelua.

EP:n introbiisi.

9.33   703 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=200730
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
teabeat 14.05.2007
Loistopiisi. Saundi on mukavan chilliä ja biisi just sopivan pituinen. Eipä tästä oikeen pahaa sanottavaa keksi..
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 24.04.2006
Kerrassaan mahtava intro. Padirakenne hipoo täydellisyyttä... olen kai maininnut tuon saman jo ties monessako biisissä, mutta minkäs sille mahtaa. Kun kerran asiat niin ovat, niin mitä suotta sitä nyt kieltämään. :P Rummut. <3 Basson kanssa sama juttu. <3 Jooh, hyvä tämä on, olisin voinut kuunnella näin laadukasta materiaalia pidempäänkin.
0   +1 +2
 
9
e2 23.04.2006
Jälleen kerran alkaa kivasti. Mukavat Raja Ram:maiset huilutkin jo alussa. Hieno fiilis tässäkin taas. Ambienttimaista kyllä ainakin eka minuutti. Laadukkaita soundeja. Kiutetut snaren iskut toimivat aikas hyvin. No niin! Tulihan tossa 2:50 kohilla tuo "takapotkulinja" jotta kuulostaa tarpeeksi dubilta, kun tässä biisissä ei oo sellasta letkeän muhkeeta dubibassolinjaa vaan mennään enempi ambientmeiningissä. Letkeää joka tpauksessa. Niin ja tuo "takapotku" on muuten kiva, mutta vähän ehkä turhan raastavan kuuloinen. Pehmeämpi urkumainen soundi voisi toimia paremmin, mutta ei tuokaan huono.

Kivaa chillailua kyllä jälleen. Minun mieleistäni atmösfääristä dub-meininkiä, josta ei voi olla pitämättä. Meinaa jo nukahtaa kohta kun on niin rauhoittavaa :). 5:20 paikkeilla tulee mukavaa vaihtelua biisiin ja sieltähän se muhkea dub-bassolinjakin tuli! Aijai, kylläpäs onkin mukavasti hiljalleen kehittyvä biisi, jonka paras osuus tulee vasta näin lopussa. On se nyt jo faniuduttava ilman tota viimosen kuuntelemista.
0   +1 +2