Drifting Away

Mishkin | 11.02.2005 | Rock
3:05

Julkaistu heinäkuussa 2004 Rebirth EP:llä. Äänitys ja miksaus: Sami Hauru. Masterointi: Arttu Horttanainen. Kannet: Antti Ruponen / Graftworks.

8.00   1429 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=112599
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
thepax 24.03.2005
Ihan letkeää tunnelmaa. biisi on omalla tavallaan rankka mutta silti jotenkin leijailevan kevyt. Kappaletta ei ole pituudella pilattu, toimii loppuun asti ja töksäys lopetus oli ihan kiva. Ainut mitä itse miettisin uudestaan tässä kipaleessa on laulu melodiat, kuulostaa kyllä hyvältä mutta ei omaperäiseltä.
0   +1 +2
 
Tommy Loose 24.03.2005
Jyrää kuin mörkö pimeässä putkassa. HIenoa otetta ja asenteellista turinaa.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 24.03.2005
Mielestäni hyvin soitettua matskua... biisinä oikein miellyttävä tuttavuus. Tykkään kovasti laulusuorituksista, stemmat osuvat kohdilleen vaikuttavan hyvin. Näillä soundeilla ihan valmista radioon...
0   +1 +2
 
8
solesurvivor 24.03.2005
Tässä kaikki pelaa ihan hyvin, laulu ja soitto. Biisin rakenne on looginen ja fiksu, mutta jotain puuttuu. Ensinnäkin säkeistöt on melko pitkäveteiset ja tasapaksut ja kertsiin odottaisi biisin kiihtyvän, mutta niin ei käy. Koko biisi on kuin yhtä pitkää säkeistöä. Laulajan ääni on hyvä, mutta luonnetta vielä lisää, ainakin kertsit olisi mielestäni paremmat, kun laulaja saisi revitellä kunnolla. Nyt aika latteaa. Taitoa kuitenkin olisi. Kokonaisuudessaan ihan mukavaa, rentoa musaa.
0   +1 +2
 
Teillä on väärä genre. Ei sinänsä, mä yllätyin positiivisesti. Mutta lausuminen näissä lontoobiiseissä saa pahalle päälle... harjoitusta tietenkin, ei muuta vailla, bändi kehittyy aivan varmasti. Nyt jo kuulostaa hyvältä. Ja muulle bändille: Ei auta laulajan vaihtaminen, ainoastaan kouluttaminen :)
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 24.03.2005
Ihan hyvin soitettua ja muutenkin valmiin kuuloista rokkia. Asenne tuntuu muutenkin olevan kohdallaan. Itselläni tuli jossain määrin mieleen Nights of Iguana, mikä ei ole huono juttu - jos tykkää sen tyylin musiikista. Itse olen vähän erikoisemman rockin ystäviä, joten ihan täysillä tämä ei sytyttänyt. Ehkä hieman omaperäisyyttä ei olisi muutenkaan pahitteeksi.
0   +1 +2
 
8
Jario 24.03.2005
Perhanas, sama bändi tuli toisen kerran, mutta vaan eri biisillä… No eihän tämä nyt mitään haittaa, mutta jotenkin sama kommentti sopisi tähänkin kappaleeseen. Eli kaikki toimii niin täydellisesti tässä kappaleessa kuin on vaan mahdollista, mutta tämä ei jättänyt vaan lähellekään niin hyvää fiilistä kuin tuo ”In Between”-kappale, joka oli siis aikamoisen hyvä. Jotain erikoista ja hienoa tästä biisistä puuttuu, tämä on vain tällaista ”tavallista” rokkia.
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
Jyrkän alun jälkeen biisissä päästään uinuvaan tilaan joka täytetään mallikkaasti laulaen. Biisin osien vaihtelu rikasta ja yhteen sopivaa. Bändistä huomaa että asialla ei olla ensikertaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat