Release your (fl)anger

MKK | 05.02.2003 | Hardcore
4:30

Kaksimielinen nimi, koska tämä on viiminen fruity loops biisini MKK:lta.
Siirryn Reasoniin, mutta päätin jokatapauksessa julkaista tämän kipaleen. Ei ole kyllä Shibarakun tasoa, mutta kuuntele kumminkin.

8.33   1158 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kari Runk 30.12.2004
Jeah kunnon mättöä. Bassokicki oli sopivan ponteva ja muutenkin äänimaailma oli sopivan vaihteleva, eikä biisi ollut missään vaiheessa tylsää kuunneltavaa. Kaikenkaikkiaan mukavankuuloinen biisi, jossa olisi kuitenkin voinut olla jonkinlainen HC melodia tms.
0   +1 +2
 
8
Kalaforn 08.04.2005
HC on aina jees, siis jos se tehdään oikein/hyvin. Tässä on sitä asennetta jos missä. Kiva biisi, mutta sitä melodiaa kaipasin syvästi.
0   +1 +2
 
9
Red 07.02.2003
Nonyt on kikailujakin messissä. Menevää paukuttelua ja harmi jos et enää tätä tee lisää :( FL sopii kyllä hc:hen koska saundit saavatkin olla nahkasia ;) Hyvää mätkettä ja suoraan hc.m3u:huni =)
0   +1 +2
 
9
Paocala 07.02.2003
Toimivaa tavaraa, mukava tubulaaribasso ja säröbasari. Parasta kaikessa, ei melodiaa! (: .. Samaa rataa :)
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 05.02.2003
öh.. taisi tuossa yhteenvedossa olla muutama sivulausekin.. heh.. no, puhutteleva biisi pistää tekemään tollasta.. =)
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 05.02.2003
Aika hyvänlaisesti junnaavaa hardcorea.. tässä nyt ei oo mitään ns. "perushardcorelle" ominaisia pimputteluita/horrorliidejä a la Alienator/Headbanger/jne.. eli kovin monoteknomaista ja turhan toistavaa. tempo on loistavaa, mutta kaikessa monomaisuudessaan en saa tosta oikein otetta. SOundipuoli ja miksaus on kiitettävää, ainakin verrattaessa oman hc-projektini tuotoksiin.
niin.. mikäpäs minä olen sanomaan millaista hardcoren tulisi olla. mutta jonkin verran myös "Terrordome"-kokoelmasarjoja kuunneltuani voisin vannoa, että tämä olisi lähempänä gabberia tai speedcorea kuin hc:tä.. mutta enpä minä hernettä nenääni genrevalinnoista ota! ja lopuksi kahden lauseen tiivis yhteenveto : Tuotanto/masterointipuoli kunnossa, harmi vain, että on liian junnaava meikäläiselle, ja siksi soljuu läpi korvien. laitoin masterpitchiä editorilla alaspäin aika roimasti, ja nyt tää menis monoteknona vallan mainiosti.. ehkä jopa paremmin(??)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat