Hummm

Monoacid Soundsystem | 14.07.2007 | Techno
5:13

Peeeke'eeeeeee!!!!! :;D.daS:D.ASE:Daw:DA:DQ

8.20   561 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
dbgirl 18.11.2007
Mukava, synkkä tunnelma. Kultaisia vartijarobotteja talsii konnareiden kera linnan synkeällä, harmaasävyisellä pihalla. Ne vartioivat värittömiä portaita jotka johtavat Elämän Kuninkaan luo. Portaat ovat loputtomat mutta aina kannattaa olla vartijoita, ei sitä koskaan tiedä kellä olisi taitoa päihittää Ikuisuuden portaat!
0   +1 +2
 
MKDELTA 21.07.2007
Siisti biisi. Jännä sekoitelma akustista ja elektronista, menoa, bassolinja, vireveli ja haitsut on mukavana akustiset. Itse tykkään myös muovimenosta jossa basarit on siniaaltoa/kanttipulsseja ja virveli kuulostaa siltä kuin joku hakkaisi pahvilootaa pienellä transistoriradiolla, mutta tää akustinen meno sopii tähän homman. Letkeä biisi. Joistain äänistä tulee jotkut SNES pelit mieleen ja se on kiva. Kaikenmaailman vonkunat on myös hauskoja. Tykkään, erittäin paljon.
0   +1 +2
 
8
accent 15.07.2007
Olen säröplonkahtelujen ja "kuoro"huminapädien ja grooven ja tommosten ystävä, toimii saundeiltaan just hyvin. Haitsut ja jotkin korkeimmat piukunat ei oikein tunnu hyvältä mut muuten saundi on jees. Kivan elektronista meininkiä. Rakenteeltaan sopiva sekoitus selkeää rytmiä ja kaoottista säätöä, mutta kun biisi loppuu niin jää kaipaamaan lisää jotain muuta, uutta. Olis viimeiselle parille minuutille voinut keksiä jonkun uuden jutun.
0   +1 +2
 
10
makes69 14.07.2007
HMMMM:) Maisemia riittää efektejä käytetty hallitusti ja mielikuvituksellisesti. Edustaa minun pimeää puolta joskus yönpimeinä tunteina kuuntelen Technoa ja suurten peltilevyjen/sähkön nopeaa edestakaista liikettä jota tässäkin on.
0   +1 +2
 
Kalaforn 06.06.2008
Ihan helvetin hullu biisi :D tuntuu jo mahassa melkein. Mukavaa että vielä tänäkin päivänä sinä teknoraitoja rakentelet, kuin yö kaltereiden takana. Koomisen kuuloista tässä kuosissa, en sano rakenteesta mitään muuta kuin että: Helvetin hullua avaruusteknoa, leijaillaan yhdessä meteoriitin kautta. Kuuntelen tätä varmaan huomennakin.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta