Kiannanniemi

Monoacid Soundsystem | 02.04.2006 | Techno
7:43

Genren määritys tuntuu mahdottomalta, joten älkää nyt ajatelko, että tämä ihan tavanomaista teknoa olisi. Musiikkia tämä on, sellasta minkä tahdissa voi huojua nojatuolissa tai vääntelehtiä lattialla.

8.55   1450 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
LauriT 05.11.2006
Varsin herkullisen kuuloista jumitusta tässä tarjoillaan. Säröinen lo-fi-äänimaailma on todella mainio. Miksaus on myös varsin mallikkaasti toteutettu. Rummut potkivat mukavasti. Muutenkin tässä on sellaista mukavaa rapeutta saundeissa. Tosin pikkaisen tuppaa häiritsemään tuo melko matalahko bitrate, joka tuppaa vähän tuhoamaan peltejä.

Tuon kahden nuotin pääteeman mukana alkaa kyllä väkisinkin pää heilumaan. Tämähän on todellakin parhautta. Yksinkertaista, mutta todella toimivaa.
0   +1 +2
 
9
musicman85 06.10.2006
tekno ei muhun uppoa, täytyy heti aluksi myöntää. mutta olisi silti helvetin typerää antaa jotain huonoa numeroa tästä!

taidolla tehtyä, omaperäistä musiikkia. menevää menoa ja kaikkea löytyy. melkoiset killerisaundit, basso purpsuttaa ko hullun käsi kalua! rummut rulettaa ku lomanin tepsa! jatka samalla omaperäisellä meiningillä sillä olen varma että tämä iskee hyvin tällaisen musan diggareihin!:)
0   +1 +2
 
8
_Mave_ 26.07.2006
omaperäsyyttä riittää ja introsta lähtien jäi miettimään, että miten tää nyt lähtee liikkelle. äänet oli aika päräyttävät. oikeassa oot biisin artikkeloinnista. vähän sitä sun tätä löytyy. tosta sian teurastus äänestä en digannu ja jotkut fillit tuntu olevan aika räkäsiä.. loppu on aika liian piinaava. omaperäsyydestä ja hyvästä alusta annetaan pojoja, loppu annetaan puolianteeks. hyvää settiä!!
0   +1 +2
 
e2 30.06.2006
Johan on menevä biisi. Alussa mukavan hämäriä soundeja. Mullakin vähän sama juttu että tasabiitiksi muuttuminen ei niin eka kolahtanu, mutta sitten ku tossa 1:20 kohilla alko toi härö liidi niin alkoi taas enempi maistua. Ja kyllähän se biittikin välillä taas breiksimmäksi vaihtuu. Kummallisia soundeja. Aikamoista mesoamista. Huhhuh. Kyllähän tämä ihan hyvin toimii.
0   +1 +2
 
9
NicklauZ 15.06.2006
Hmm, tää ainakin on helevatin omaperästä. Alussa tuli taas semmonen tunne et mitähän scheissea tääkin on, mut kyl sitä sit rupes lämpenemään :D Hienoja suhinoita ja acid soundeja löytyy, varsinkin toi basso on niin sick kun vaan voi olla, eli aivan mahtava :) Loppuosassa biisi meni kyllä aivan sekoksi, ja mielenkiinto alko loppua, eli ois voinu olla lyhyempi. Muuten kyllä hieno kappale!
0   +1 +2
 
8
Itapuoli 15.05.2006
liian sekava alku mut ko tarpeeksi syvällisesti kuuntelee niin tästähän alkaa tykkäämään..nopea tempoinen setti... sopivasti vaihtelua..ei kuole tämä biisi..=)
0   +1 +2
 
9
dbgirl 23.04.2006
Onpas jännää! Pidän tosta sairaasta bassosta. Hyvät ja iskevät rummut. Taustahelinä/kilinä/mikälie kuulostaa ihanalle. Moniulotteinen ja -osainen biisi. Omaperäinen melodia. Surinatkin on kivoja kun käytät niitä noin säästeliäästi. Rakeisuus samaten. Tästä tulee hyvä ja positiivinen ja energinen olo. Kulkee hengästyttävää tahtia tämä, kuin iloisen maailmanlopun edellä. En pidä tuosta "puheesta". Ei pitkästyttänyt vaikka onkin pitkä. Loppu kyllä rupesi hieman toistamaan itseään, vaikka siinäkin tuli väliin jotain uutta. Tuo lopun hiljainen osuus oli mukava lopetus, kyllä meinaan tuli hengästyttävä olo tätä kuunnellessa!
0   +1 +2
 
9
MItä tämä on?
No onhan se musaa mutta mitä sä olet hakenut sillä?
SE on itseasiassa kuultuna ihan hieno olisiko technoa?
0   +1 +2
 
9
accent 03.04.2006
No höh, eilen kommentoin tätä mutta lähetä-nappia painettuani se jotain jumitti. Uusiks meni. Elikkäs, tämäkin on mainio biisi. Viihdyttävää ja hienoa kikkailua puolirauhallisilla saundeilla. Ei tästä mitään negatiivistä heti löydä. Pitääkin nyt kaivaa kuulokkeet esiin ja kuunnella uudestaan, vaikka olenkin koulussa. Tee vain lisää tällaista.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 02.04.2006
Kuten aiemmin jo sanoin, kuulostaa viinalta... mutta pakko vaihtaa tuo sana toiseen, oikeastaan toisiin sanoihin: ranta, juhlat, harja, siivooja ja vauhdikas. :P Kyllä tämä minua on viihdyttänyt jo parin kuuntelun ajan ja voin suoraan sanoa, että tähän mennessä ehkä vauhdikkain biisi, mitä sulta on tullu - muutkin viihdytävät omalla tavallaan, mutta tässä oli ainesta niin kahvin kanssa, kuin ilmankin. Kahvibiits. :P Eh, en nyt osaa sen kummemmin lähteä muita ajatuksiani tästä biisistä tulkitsemaan... kyllä, kova tämä on, vaihtelua riittää ja rummuttelu palauttaa viime vuoden kesäajan mieleen. Hmm, mitähän sitte tänäkesänä? :o
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta