Mono Document

8:13

Paukutetaan, muutetaan vähän, paukutetaan lisää, vielä vähän ja säädetään, paukutetaan taas.
Todella monotekno.

7.00   1052 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Pohjois-Korea 03.06.2011
Jotenkin tää pauke kaipais syvempää bassoa että toi toisto toimisi kunnolla. Aattelin kyl vetää kunnon yhen miehen reivit tässä ja olla kahvin voimalla nukkumatta siihen kuuteen saakka aamun asti ainakin. Biisi kunnossa, mut saundit kusee. Saatana! Ihme kommentointia, kun kaikki tietää ettei tekno mitään vitun melodioita ole koskaan kaivannut. kaikkea muuta.
0   +1 +2
 
accent 08.07.2006
kaivelin vähän vanhoja biisejä vaihteeksi... miks ihmiset ei oo tajunnu tätä? kaikki on haukkunut tylsäksi tai jotain. sehän on perkele monotrackiä! muistaakseni eka monotrack-biisi minkä olen aikoinaan kuullut. toimi silloin ja toimii yhä, vaikka vanha biisi jo onkin.
0   +1 +2
 
_W_ 30.04.2005
Sisältöö tarvis kyl paljon lisää...vai onko biisin tarkotus olla tylsä ja monotoninen? Parempaa ku noise, mut en kuuntelis toista kertaa.
0   +1 +2
 
opaWASTED 30.04.2005
tää ei taas sit tipahda ei niin millään.. mä en tajua miksi näistä pitää aina säätää nain saatanan pitkiä.. ja samaa saman perään.. kun ei tipu niin ei tipu.. en siitä syystä laita minkään suuntaista arvosanaakaan kun en tällaista vaan osaa arvostella..:P
0   +1 +2
 
Ihan kiva basso. Rummut ovat aika munattomat. Soundit ovat aika heikkoja.
0   +1 +2
 
JM 30.04.2005
Ahaa..kylläpä näyttää ADHD sukupolvi olevan esillä.."ei minuuttia samaa voi kukaan kuunnella selvinpäin"..;D
No joo, kiusatakseen pistin vanhaa monottelupaskaa..
0   +1 +2
 
D19 30.04.2005
Et voi olla tosissas! yli 8 minuttia!! Ja tänne pistät kuunneltavaksi!!! Muahhahhhaah! No, kokeillaan... Eka minsan jälkeen vituttaa jo ihan tosissaan. Ei lähe käyntiin ei sitten millään. Urgh.. yritän jaksaa vielä... Toinen minuutti, joku lähestyy... joku ujellus, joko lähtis.. pliis! Lähe.. Ja paskat. Ei minuuttia samaa voi kukaan kuunnella selvinpäin!!!
0   +1 +2
 
Pitk 30.04.2005
Kelasin vähän minuutin jälkeen kolme minsaa eteenpäin, eikä ollut tapahtunut mitään. Pannaas vielä pykälä eteenpäin... kuuden ja puolen minuutin tienoilla on ilmestynyt jokin yläpäinen elementti. Toitolla tehoa? Kahdeksan minuuttia? No way, Hosé!
0   +1 +2
 
GrimErazer 30.04.2005
Tavallisesti tämän tyylinen juttu ei kolahda juurikaan millään tavalla - nyt silti oli hatken aikaa ihan mukavakin seurailla biitin kehittymistä....
Totuuden nimissä sanon, että yli 8 minuuttia on silti vähän suuri kerta-annos.
Varmasti kolahtais sopivassa klubimielentilassa..... ja mielikuvitus on ollut ainakin käytössä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 30.04.2005
Joo, monoo tällaselle teknolle pitäis antaa, kuten kaikelle teknolle. Shariakin on lempeämpää kuin teknon kuuntelu.

No asiaan. Genressään toimii. Toi bassosaundi ei ole niin hyvä kuin olisi tarvis. Liian purkkamainen. Muuten ei valittamista. Paitsi tästä helvetillisestä genrestä, ÄITIIIIIII...!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3