Pluu sind nicht ein Ende!

Monoacid Soundsystem | 12.06.2007 | Acid
6:54

Pystyy, sopivan hapokasta!

------------------------------------
Piti näin kesän kunniaksi tehdä taas "perinteistä" ja kappas vaan, ainakin omasta mielestä tuli aivan helkutan tiukka hapotteluralli.

9.00   387 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 12.06.2007
Ihan helvetin tiukka. Minä en vieläkään osaa teknoa kunnolla arvostella, mutta tuota...viihdyttävää narinaa ja kovaa menoa. Noista ööö, takaperin-haitsu/pyyhkäisy äänistä tuli mieleen yksi italialainen tech(house)(no) kipale jostain syystä, vaikka ne lienee aika yleinen elementti teknossa. Kuten accent sanoi, ehkä kick/alataajuuspuolella olisi voinut tapahtua enemmän, mutta muuten kipaleessa löytyy hyvin vaihtelua ja ennenkaikkea kiintoisaa ja menevää ääntä...pidän erittäin paljon.
0   +1 +2
 
9
accent 12.06.2007
Sun acidit on aina tosi omaperäisiä! Tietyllä tavalla "vinosti" ajattelemalla ymmärrän mitä tässä on ajettu takaa. Sun biiseihin pitää aina suhtautua sillä tavalla "normien vierestä" ajattelemalla tai sillain, koska jos yrittää ihan suoralta kädeltä happoteknon isojen tekijöiden teoksiin verrata niin tämä vaikuttaa yksinkertaisesti pelkästään omituiselta.

Rummut tosi tiukasti toteutettu, sellasta hyvää groovyä sätkyttelyä. Sopivasti vaihtelua löytyy pituuteen nähden. Matalimpien taajuuksien puolella voisi tapahtua enemmänkin, ja happonarinoita voisi tuoda enemmän esille ja lisää.

Kyllä tämä minunkin mielestäni on tosiaan "aivan helkutan tiukka hapotteluralli". Keskivertoa parempaa monohappoäänijärjestelmää tällä kertaa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta