tavallinentarina

Monoacid Soundsystem | 05.05.2005 | Acid
9:24

Tää on "kännilive" kotona eli ns. kasarikännilivee! ;D
Sinä päivänä ku sain postista EA-1:en nii tietysti oli hirvee hinku testata. Nyt sitten vahingossa löysin tällasen äänitteen tuolta kovon kätköistä missä on vähän RM1X+EA-1 temppuilua, happoteknoa.

7.64   1495 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

niilo 06.05.2005
Basarin sisaantulo sotki minulta rytmin ainakin minuutiksi, siinapa naputtelin poytaan ja yritin loytaa missa se ykkonen luuraa. Haikkojen mukaantulo auttoi. Kuunneltavana biisina tama ei oikein toimi vaan kuulostaa juurikin vehkeilla leikkimiselta. Ja sitahan, kuten kaikki tiedamme, tulee harrastaa vain salassa ja peiton alla.
0   +1 +2
 
6
mortti. 06.05.2005
Voi voi voi. Ei uppoa minuun.
Kyllähän tällaista voi tehdä, mutta menee liian yksinkertaiseksi mielestäni.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 06.05.2005
Vammaiset rytmit on jees, silloin kun ne on toteutettu hyvin. Tässä ei nyt oikein ihan ole. Enkä tästä kummemmin happoakaan maista, viitsitkö osoittaa sen kohdan jossa sitä on löydettävissä?

Tässä on nyt selkeästi ollut mukana ihan hyvää kakoilumentaliteettia mutta tekijä on ollut joko liian sekaisin tai sitten täysin väärällä tavalla sekaisin, tämä ei nimittäin anna oikein mitään. Kylmää, luotaantyötävää jyskytystä. Täytyy kuitenkin sanoa, että kyllähän tossa jossain ehkä kahden minuutin tienoilla, kun vähän sisäistettävämpi rytmi liittyy mukaan, alkaa olla jo jotain meininkiäkin.

Kolmen minuutin kohdalla huomaan katsoa biisin keston. Jeesus! Millä ilveellä tämä venytetään yhdeksään minuuttiin? No, avaan ikkunan ja hyppään avoimin mielin takaisin minulle tarjotun äänimaailman sekaan. Jossa ei kyllä tunnu tapahtuvan hirveästi mielenkiintoista; sama jäykkä jumputus jatkuu yhä. Mutta sitten! Sitten saankin ahaa-elämyksen ja tajuan, että jos tässä olisi vain paremmat soundit, niin juuri tällä sisällöllä tämä toimisi ainakin minulle tanssilattialla hyvinkin. Tällaisena kokemus voisi olla laimea, mutta kunnon soundeilla... Noh, niin. Osuisi minun tajuntaani hyvin todennäköisesti.

Mutta onhan tämä ihan vitusti liian pitkä ja tylsä ja tapahtumaköyhä. En minä nyt tällaisenaan tätä jaksa. Jatkuessaan alkaa rasittaa enemmän ja enemmän. Bläeh.
0   +1 +2
 
10
louis 06.05.2005
Loistava biisi.. minä tykkäsin... Kuulostaa niin ylimaalliselta :) 10p
0   +1 +2
 
Lowmen 06.05.2005
Tää on ihan kauheeta kuraa. Ja miks helvetissä tää on näin pitkä?
0   +1 +2
 
GrimErazer 06.05.2005
...Öhhöm. Mitähän mun nyt pitäis sanoa? Alkuosa on suoraa äänimaalailua parilla valitulla sämplesetillä, ilman minkäänlaisia vakioreseptejä. Kun suora biitti lähtee käyntiin, jää odottamaan jotain kummajaista, joka ei tunnu vain millään uskaltautuvan esiin. Ehkä koko ahdistava tunnelma onkin ollut tekijän mielessäkin... Mielikuvitus on ainakin ollut tehokäytössä! Paljon tämä ei kuitenkaan minulle tunnu tarjoavan.
0   +1 +2
 
luoja 06.05.2005
alussa jotain ihmeellistä, kuin päiväkodin lapset hakkais jotain rumpuja ja syntikkaa? :)
kommentti voi johtua myös siitä että en kuuntele/ymmärrä tekno musiikkia ollenkaan. Ensiis väheksy sitä mitenkään, ei vaan oo mun juttu :)
AH, oisha tää pitäny arvaa, sen verran kuitenki teknoa kuullu että tossa oli vaa toi kikka, laitettu kuulia hahmottamaan ykkönen väärään kohtaan ja siksi kaikki kuullosti oudolle, kun komppi tulee, se pistä asiat ruotuun ja päiväkodin lapset katoaa seinien vääntyillessä :)
Skippailin biisiä eteenpäin, kun en oikein jaksanu kuunnella. Mut en kyl mitää pahaakaan osaa sanoa. Kai minä tätä voisin oppia dikkaamaan jos kuuntelisin kerran joka päivä :)
0   +1 +2
 
9
Carbon 06.05.2005
Oli vähän sellasta benny benassi fiilistä :) ihan hienoa kikkailua tossa viiden minuutin kohdalla. Biisi olisi tarvinnut vähänen sellaista "in your face" soundia.
0   +1 +2
 
hra POHJOLA 06.05.2005
En ole oikea ukko arvostelemaan tätä kamaa.Ei sovi kolina mun korvaani.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 06.05.2005
acid. hmm. no happoiselta kuulostaa. rytmitys on aika mielenkiintoinen. liian pitkä mun makuun mutta bile biisinä varmasti otimiva. mp
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat