I Know I Will

Monosurround | 18.02.2005 | Pop
3:39

Uusia nauhotteluja taasen pitkästä aikaa. Tämä on katkerampi, ei-niin-elämänmyönteinen näkemys parisuhteen päättymisestä. Sitä aina sovitaan että "ollaan ystäviä" jne. mutta miten siinä AINA käy niin ettei ollakkaan ?

"And if the time don't break you down
I know I will"

Kertoo kaiken.

9.07   2784 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Taakka 17.08.2006
Kuvaus on kuin suoraan elämäntilanteestani tällähetkellä.. Hieno sävellys, sopivan pirteätempoinen kappale synkähköillä vokaaleilla, tätä tulee varmasti kuunneltua usein. Lisää tällaisia!
0   +1 +2
 
9
hypoxx 16.03.2009
sympaattista popiva ! - CosmicG . . :)
0   +1 +2
 
9
Windflame 07.03.2005
Mikä tässä elämässä olisi helppoa, rakastaminen ja eroaminen ja....
Laulusta ja soitosta tykkäsin todella.
Mä oon fani! :)
0   +1 +2
 
9
Pastori 21.02.2005
Heh. Aika mukava lähes banjomainen akustinen tuolla säkeistön pohjalla. Erittäin tarttuva kertosäe, vaan ehkä hieman ponneton. Kertsiin olisi voinut kokeilla saada vähän isompaa soundia, niin olisi tullut sellaista räjähtävyyttä ja kontrastia säkeistöön nähden. Vaikka erittäin hieno biisi on sävellyksenä, niin jonkinasteinen tasapaksuus tätä vähän vaivaa. Mutta todella hyvä biisi silti joka tapauksessa. Kyllä HMS on varannut paikkansa meikäläisen suosikkien joukosta täällä mikserissä.
0   +1 +2
 
8
Oliver Kaïma 20.02.2005
Kovasti jenkkiläistä... Hiukan vauhtia kaipailin kun tuo ylempi biisi oli niin peevelin hidas. Mitään muuta en kyllä valittamista keksi. Soitanta, laulanta ja sovitus toimii kyllä. Ja sävellys. Vähän potkua vaan lisää, ja toisinaan on ihan terveellistä hypätä keskitemmosta - ja varsinkin balladihituroinnista - vauhdikkaampaan raviin (mitä alempikaan kappale ei näemmä tee... eikä seuraava...) jos haluaa olla muutakin kuin tapettia. Meinaan että tuo Goo Goo Dolls tuossa johtaa hiukan harhaan - ainakin joskus heiltä on vauhtiakin löytynyt jos en nyt ihan väärin muista...
0   +1 +2