Lava Mouth Item I

1:40

Kaiun lisäksi ei muita efektejä tai jälkikäsittelyjä.

9.50   684 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
[eits] 15.01.2005
Non niin. Lava Mouth Item on todellista experimentalia hyvällä maulla. Biisi(t) on hemmetin hyvin onnistunut vähillä elementeillä ja välttämättä en tunnistaisi "instrumenttia" jos sitä ei olisi annettu, johtuen kaiun käytöstä. Olet aika maltillisesti käyttänyt mikki+kaiku kompoa ja se antaa ihanan sävärin. Tolla "instrumentilla" olisi NIIN helppo epäonnistua "revittelemällä" biisi piloille. Mutta kun se onnistuu se kuulostaa juuri näin hyvälle. Tunnelma on hyvin "Lava Mouth Item" ja tuntuu et jotain tippuisi kokoajan jossain ja että tässä spirituaalisen asteen silminnäkijä kertomassa tapahtumista :) Tai jotain... :D Kakkonen on tosiaan hieman aggressiivisempi ja toimii hyvänä jatkona ykköselle, mutta el fakto on se että tämä on harmillisen lyhyt. Kymmenen/viisitoista minuuttisena tämä olisi mestariteos! Eikä tarvitsisi miettiä oisko ideoita niin pitkään teokseen, koska tässä on the idea valmiina! Sais uppoutua täysin teokseen ja pääsisi ennemmän sisälle siihen.

Mutta toimii näinkin tosi hyvin. Erikoinen biisi(t) mikserissä! Arvosana: 9+
0   +1 +2
 
9
trikrank 31.12.2004
Kommentoin nyt samaan pakettiin molemmat osat. Näinkin minimalistisista tunnelmapaloista intensiivisen kokemuksen luominen on taitolaji, jossa ollaan tässä tapauksessa onnistuttu.

Erittäin kiinnostava, orgaaninen äänimaailma, joka on silti erittäin kylmä ja kolkko. Minulle tuli tästä tyhjyys tai syvä kuilu mieleen. Toimisi ehkä tietyssä mielentilassa/ilmapiirissä paremmin, kuin näin päiväsaikaan, juuri heränneenä.

Tämä on hyvä esimerkki siitä, miten "vaihtoehtoisilla" tavoilla voidaan tuottaa erittäin palkitsevaa ja mielikuvia herättävää ambienssia. Miinukseksi laskisin ainoastaan lyhyen kestonsa, koska tällaista olisi voinut kuunnella pidempäänkin, ikäänkuin upotakseen syvemmälle.
0   +1 +2
 
10
Spathi 29.11.2004
Tää oli kyl tosi hämärän kuulosta. II jatkoi siitä mihin tämä I päättyi. Todella erikoisia ääniä sait aikaiseksi. Hienot kaiut loivat omituista tunnelmaa jota on vaikea sanoin kuvailla.
0   +1 +2
 
10
GREV 29.11.2004
Tämä oli vaikeampi tapaus arvostella...

Erittäin aavemaista tunnelmaa osat tarjosivat, enkä voinut olla pitämättä...
0   +1 +2
 
bze 28.11.2004
Toistaa turhan paljon samaa konseptia mitä tuo Item II, tai toisin päin, jatko-osa-idea latistuu, joskin 2. osa on huomattavasti agressiivisempi ja intensiivisempi. Ei välttämättä toimi itsenäisenä teoksena aivan niinkuin tarkoitettu mutta tuon 2. osan kanssa 'oikean arvoinen' aloitus.
0   +1 +2