Tuo Valhe Tammi

3:00

Devant Garde

8.67   575 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=91780
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Shah 31.12.2004
Painostava kuin piru. Erikoisia mielleyhtymiä herää mieleen, kun samalla tätä kunnellessa minua katselee pöydältä sellainen mustavalkoinen puusta ja ruosteisesta metallista tehty enkeli, jonka eukkoni sai töistä joululahjaksi joltain lapselta.

Freaky.
0   +1 +2
 
Ihmismurska 25.10.2004
Hienoja tunnelmia. Vaaran tuntu ja uhkaavuus ovat lävitsetunkevan läsnä. Taustan heinäsirkat tuovat mieleen öisen metsän. Muut äänet, jotka ovat enemmän pinnalla, saavat minut ajattelemaan muoviin kiedottua ihmistä, joka hapenpuutteesta vääntelehtii ja rimpuilee selvitäkseen.

Hyvin painostavan tunnelman olet tähän kyllä onnistunut luomaan. Olisi mielestäni voinut olla hieman pidempikin, vaikka toimiihan tämä mainiosti näinkin.
0   +1 +2
 
9
GREV 22.10.2004
No... tämä kipale alkoi kyllä lupaavammin ja jatkuikin koko ajan hyvin tunnelmallisena...
Mutta tästäkin olisin toivonut ennenkaikkea pituutta lisää ja jotakin pikku lisäsämplejä voisi kuvitella musiikkiin, mutta niitäkään ei liiaksi.
0   +1 +2
 
kudusai 21.10.2004
Tämä mukavan rauhallinen, pituutta olisi voinut olla enemmänkin. Uhkaava tunnelma, biisitä ei selviä mikä se, vaan jättää epävarmaksi. Taustan hiljaiset rätinät ja tuo inisevät "hyttysparvi" luovat hienosti tunnelmaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat