Hollywood

3:05

Hieno kappale. Soittolistamateriaalia.

7.43   968 kuuntelua

Kappaleen sanat

Everybody wants to be
A celebrity
They want to go to Hollywood
Oh how rude
They're stealing my place
within the stars
So I must run them over
with stolen motor cars

Another audition to a cancelled show
How low can I go
And now I mourn
'Cause I'm not equipped for A-class porn
Brothas are taking my place
within the stars
So I must run them over
with stolen police cars

Idiots from elsewhere
Come and die here
Idiots from elsewhere
Come and spread fear

Everybody has the need
To bleed
For the five minutes in fame
To get a name
But they're stealing my place
within the stars
So I must run them over
with plastic toy cars

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
HraH 05.11.2005
Peitsamo meets Ministry meets Paska at Lapinlahden odotushuone? Tässä oli nyt jotain niin aseistariisuvaa, etten ihan edes tajua. Pitäis varmaan kuunnella uudestaan kovassa kännissä. Niinpä teen.
0   +1 +2
 
9
damn_pc 11.04.2005
Ministry-ripoffista huolimatta tai johtuen tätä voisi kutsua tekijänsä parhaimmistoksi. Se soolo oli jotain ennenkuulumatonta ja sanat kulkevat nerouden ja hulluuden välimaastossa. Miksiköhän niistä tulee GTA mieleen...

MCM, maailman seuraava Al Jourgensen?
0   +1 +2
 
Michikawa 17.03.2005
Johan on tuhti perusriffittely, ikävä kyllä pahasti muovisen kuuloinen, samoin nykivät samplejen väliset erot ovat liian selvät. Tästä jää sellainen pahasti suttuinen, demomainen ja halpa meininki, mikä ei oikein kanna biisiä. Vokaaliosuudet ovat myös tosi irrallaan itse biisistä, mikä ei oikein kuulosta hyvältä.
0   +1 +2
 
6
Von Beast 11.03.2005
Melko erikoinen yhdistelmä naittaa tuollainen Peitsamomainen lauluääni industrialismimetalliin. Taustat paukkuu ihan mallikkaasti 90-luvun indumestareiden malliin. Tietenki se laulu pitäs saattaa tuon taustan tasalle ja ostaa joku kunnon mikrofooni, johon lauletaan. Hyvä että oli ees jotaki lausuntaa, mutta tämän kerran ois toiminu paremmin instrumentaalina.
0   +1 +2
 
8
Alussa kuuntelin, että tämän pakko olla parasta mitä aikoihin olen kuullut, mutta... ensimmäiseksi tuli mieleen, että kannattaisi pysyä tässä suomenkielessä, kun ei tuo englannin ääntäminen tunnu oikein onnistuvan. Muutenkin laulupuoli hajottaa mielestäni koko muuten hienon mättöveisun. Jo pelkkä vokaalien kevyt efektointi voisi parantaa niitä suuresti. Pelkästä taustasta tosin jo vienet pisteitä kotiin.
0   +1 +2
 
Mc_Mane 11.03.2005
Alku oli mielenkiintoinen, mutta sitten kun itse biisi alkoi niin ei kyllä enää ollutkaan niin mielenkiintoinen :P johtunee siitä ettei kuulu mun lempparityylilajiin...en viitsi arvostella vaan jätän sen lajiin paremmin perehtyneille...
0   +1 +2
 
Hahahah, alku oli parasta koko biisissä :) En kuuntele metallia lähestulkoon ollenkaan. Laulu ei kuulosta oikein biisiin sopivaksi. Enemmän agressiivisuutta, juo pullo strohhia ja kaiva kuva vanhasta englannin opettajastasi ja huuda keuhkosi pellolle niin johan potkii. Konejutut eivät sovi biisiin, todella häiritseviä. Miksaus on aika heikko. Idea hieno.
0   +1 +2
 
8
Torniojaws 11.03.2005
Hieman erikoisemmat kitarat, hieman vanhaan Ministryn malliin samplatut. Vokaalit on hieman turhan campit, hieman "vakavammalla" otteella olisi oikein oivat. Ehkäpä pientä säröä ja jotain kevyttä efektiä, niin sopisi nykyisetkin.
0   +1 +2
 
7
Einsteins 11.03.2005
Ahti Karjalainenko nuorena siellä introssa puhuu englantia :). No ei vai, no offence! Tymäkästi biisi kyllä lähtee, mutta puhelauluosasto on kyllä biisin hektisyyteen verratuna todella vaisua. Biisinä ja toteuksena mielestäni ihan ok Ministry meininkiä, mutta tuo puhe, ei.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta