Zyz Havn Nign

Mortis Lexus | 12.01.2007 | --
3:55

Nopeaa jytkettä... Nopeus yleisesti ottaen 200bpm luokkaa mutta parhaillaan 450bpm. kuunnelkaa ja arvostelkaa. eka biisi... (Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.50   433 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

T.Porkka 16.02.2007
Haa... Minä tunnenkin sinut. :D

Mutta asiaa....

Äänimaailma aika ohkanen. Basso todellakin liian pieni HC-meininkeihin. Sais murahtaa toi basso. :) Jotain analogia sinne ja matalaa taajuutta ja sitten sitä vois läskistää vielä choruksella. Niin ja bassoissakin myös korkeat taajuudet kuulostaa joissakin tapauksissa hyvälle. Hithatit ihan liian kovalla. Rytmikuviot aika jänskiä. Tossa ihan alussa meinataan olla jo vähä breakbeattia. :) Biisi juoksentelee edestakaisin, "kohtaa tulee kohtaa menee välillä eukko kiljasee, pimputellaan sitten taas paukutellaan", siitä ei oikein kerkeä saada kiinni. Tuossa oon samaa mieltä herzin kaa että ei oikein pääse samaistumaan rytmiin. Melko yksinäisiksi jäävät biisin elementit välillä, kuin kaipaamaan tavaraa ympärilleen.

zyz havn nign! :)

Juu yleensä ottaen äänimaailma ohut ja tyhjä. Mureampaa bassoa ja selkeämpiä kuvioita sekä säriseviä brutaaleja liidejä kehiin niin kyllä se siitä suttaantuu. ;)

Mutta kyllä se tästä lähtee! hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
7
Hertz 18.01.2007
aika sekavan kuuloista HC musaa todellakin. Biisissä on ideaa, mutta soittimet eivät oikein vastaa HARDCORE tasoa. Kick kuulostaa ihan joltain 90 luvun pop biisin euro kickiltä.. biisistä puuttu täysin rytmi mihin pystyis samastumaan. Biisin alko oli liian sekava =D siis old school hardcore kuuntelialle. Biisi ei sinäällänsä toista itseään liikaa. Noi nopeuden vaihtelukikat on ihan jees tasoa. Mutta loppuen lopuksi hardcore musiikin sielu puuttu tästä biisistä, mutta se ei tee tästä biisistä huonoa varsinkaan jos tämä on sinun ensinmäinen julkaisu....

lyhyesti: Kick ja Bassolla leikkivä biisi jossa nopeus vaihtelee jonkin verran biisin mukana. Biisin sound mailma ei ihan riitä HARDCORE biisien tasolle mutta menettelee ihan hyvin..... Arvosana 7.. HARDCORE 4 LIFE
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat