The fall of heavenly kingdom

Mustaruhtinas | 07.01.2007 | Black Metal
4:32
7.81   3452 kuuntelua

Kappaleen sanat

The fall of heavenly kingdom

I am the netherwordly creature
Embodiment of violence
Walking trhu paths of hell
Crushing down the christian faith
Bring down the house of god

I am commander of infernal army
Ruling the hellish division
Fighting the war against the lie
Infecting plague on christian soil

From my wrath you shall feel
my powers so mighty
To the dark and cold shadows you fall an die
Together we embrace the night
as it kiss us goodnight

Defeated christ running, trying to hide
No mercy for the king of jew
You’ve lost the battle, your saviour now
Destroyed. You are now dead
You walk empty path, which leads nowhere

Born again and step foward
Join our ranks and feel the power of my master
Fight the angels and lambs
Enter domain of my father

From my wrath you shall feel
my powers so mighty
To the dark and cold shadows you fall an die

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jon K.F. 03.10.2007
Jahas, tässä on nyt sitten tiputtu siihen black metallin suurimpaan ja rumimpaan suohon: että soundit on persiistä. Ihan niinkuin päin v:tä miksattu musiikki olisi jotenkin uskottavampaa. Kuunnelkaas pojat ...And Oceans tai Satyriconia niin tiedätte minkälaiseen soundiin pyrkiä. Rummut on ihan erillään kitaroista, ja kitarat on taas ihan vaan hiljaista suhinaa. Vaikka homma pysyy jotenkuten kasassa, niin tuntuu siltä että joka jätkä on poimittu eri biisistä, kun ei mitenkään soundit toimi yhdessä. Hyvä yritys.
0   +1 +2
 
Obi2 02.10.2007
Saundit ovat kauhean etäiset. Kuulostaa kuin joku vetäisi kolmen korttelin päässä tätä biisiä. Ihan meneviä riffejä, mutta aika peruskamaa ne ovat kuitenkin. Laulu on ihan ok. Vähän ontuva rakenne, ei oikein tule sellaista yhtenäisen biisin vaikutelmaa. Ihan taitavaa soitantaa etenkin rumpalin osalta.
0   +1 +2
 
A.S.H 28.09.2007
Eiks siit tullu tän parempaa?? Toisaalta täs on jotain niin ankaran amatööriä mut silti kaikki on jollain käsittämättömällä tavalla oikeassa järjestyksessä. Samea timantti.
+1   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 26.09.2007
Ohan tässä kunnon bläkkiä saatu narulle. Sounditkin on oikeaoppisen hämärät. Ei muuta.
0   +1 +2
 
9
Taas kerran tuohon lauluääneen havahduin paremmin... Rummut osuu myös korvaan todella hyvin tällä kertaa... Rytmivaihdoksia on ihan tarpeeksi eikä biisi pääse ihan tylsäksi... Tietenkin pientä kokeilu niin olisi enenmän mun musaa, mutta kyllähän tämä on jo Blackki tavaraksi tosi hyvää.... Ehdottomasti paras biisi Mustaltaruhtinaalta jonka olen kuullut... Muuten hyvä kohta tossa 1.30 kohdalla...
+2   +1 +2
 
8
MJ Antipope 26.03.2007
Riffeissä ja melodioissa löytyy potentiaalia, mutta soiton epätarkkuus häiritsi kokonaisuutta. Nopeiden ja keskitempoisten osien sommittelu toimii ja pitää mielenkiinnon yllä. Soittoon vain lisää varmuutta niin tulee jämäkämpi kokonaisuus.
+2   +1 +2
 
rene 21.02.2007
Biisissä on periaatteessa paljon hyviä elementtejä niin soinnutuksien, rakenteen ja kitarariffien osalta, mutta "mesojan" tyyli sotkee tyystin hyvän idean. Myös yhteensoitto kaipaisi tarkistusta, varsinkin rumpalin osalta.
+1   +1 +2
 
k.vierelä 21.02.2007
tosi huonot soundit biisissä. ei oikeen kuulu mitään vaikka on ihan nupit kaakossa. jotain pientä kirkumista mut ei siitä ny mitään erikoista vois sanoo
0   +1 +2
 
6
Finalize 20.02.2007
Aika perusbläkkis alku, rumpujen soitto on hieman korviinpistävää, ja saundit eivät ole mukavankuuloisia korviini. Laulaja päästää suht. sopivalla äänellä, tosin sekään ei parhaalta kuulostavaa örinää ole. Biisin rakenne on suht. perinteinen, ei hirveän kiinnostava biisi. SOitto sujuu OK:sti.
0   +1 +2
 
6
kaupunkihaissi 20.02.2007
Soundit oli hieman kököt, mutta kaikilla ei ole mahdollisuutta kovan luokan studioon. Pahempi homma onkin sitten soiton laatu. Rumpalin känninomainen soitto syö biisin iskevyyttä todella tehokkaasti. Lisäksi kitarat oli laitettu huutamaan niin lujaa, että koko laulun vokaaliosuus jää minulta pimentoon
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 5 6 7

Viimeisimmät kuuntelijat