Deity

Namorbia | 05.04.2009 | Progressive Metal
4:00

Eräs tyyppi poukkoilee läpi outojen katujen, tullen yhä monimutkaisimpiin sokkeloihin. Sitten temppeliapinat ryhtyvät jahtaamaan häntä ja hän menee luodin selässä kohti muinaisia metsiä. Lopulta hän löytää muinaiset metsät ja virtojen viemänä hän levähtää kymmentuhatvuotisen puun juureen. Tästä hän kokee valistuksen ja lähtee tarmokkaasti vesille seilaamaan. Yks kaks korkeat aallot uhkaavat häntä ja meren syleily tuntuu hyytävältä. Haaksirikkouduttuaan hän tuntee olevansa varsin loppu, mutta ihanalla tavalla pesty menneisyydestään ja samalla tavalla valmis pitkään taipaleeseen.

Särökitara on kovassa osassa, rummut oikeastaan myös. Muutakin on luvassa. Destroy Erase Improve, thank you.

8.16   638 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Sti 01.07.2009
Onhan tää tosiaan ihan mielenkiintonen, mutta eniten mulle tuli tästä mieleen joku pelimusa. Pianosoolo-osuus kuulosti oikein kivalle aluksi, mutta kun sitä jatkui niin kauan samana niin rupes vähän puuduttamaan. Samalla tavalla kun basarikomppi taustalla jytäs lähes koko biisin ajan samanlaisena, niin se rupeaa kyllä väistämättäkin hiukan kyllästyttämään. Biisissä vaihtuu tunne ja melodia koko ajan, miksei siis myös rummut taustalla? :) Kutonen nyt kuitenkin, vähän erilaista kun mitä kuuntelen mut silti tosiaan ihan kuunneltavaa. Kaikinpuolin kiintosa kokemus.
0   +1 +2
 
8
Black_Dawn 01.05.2009
MIDImäisyys iski vasten kasvoja alussa enkä meinannut päästä kiinni kappaleeseen, mutta sitten aloin kuuntelemaan. Viulut ja aito piano miellyttivät. Rummuista en sano mitään, sillä itselläkin biiseissä konerummut.. Toimiva biisi, kyllä tätä kuuntelee!
0   +1 +2
 
Reettori 30.04.2009
Ton hyperbasarin tullessa menee vähän meno turhan hektiseksi. :D Mutta sen jälkeen tosi kivaa tahtilaji- ja liidisekoilua. Hauskoja ideoita mutta vähän raastavaks käy välillä.
0   +1 +2
 
Mr. Doom 30.04.2009
Hyviä riffejä. Erityisesti tuosta suvanto pätkästä tuolla välissä tykkäsin
0   +1 +2
 
renegaderide 26.04.2009
Midisoundit on aika tuhnut. Jotenkin metalli ja midiyhdistelmä ei toimi samalla tavalla kuin dance-electro-kamassa. Mutta tämähän on vaan yksi mielipide.
0   +1 +2
 
6
Elias L 21.04.2009
Yhden "teeman" pohjalle rakennettu kappale oli tämä, mikä ei ole huono asia sinällään. Odotin enemmän yllätyksiä, myseessähän oli kuitenkin progeviritys.
0   +1 +2
 
6
Ibanez man 06.04.2009
Mielenkiintoinen kipale... Aluksi olin et mitä vittua??! mut sitten luin ton kuvauksen ja kuuntelin uudestaan... ainakin alun osalta biisi onnistui tuomaan hyvin mieleen juurikin kuvauksessa mainitut elementit. Loppu biisi sit meni komeasti yli hilseen. En oikein alun jälkeen saanu tarttuma pintaa tähän. Ihan topakka puristus silti.
0   +1 +2
 
9
Fillari 06.04.2009
PAljon on laitettu tavaraa yhteen piisiin. Sulla on midihommat hallussa. Kaikenkaikkiaan tykkäsin tästä. Jotenkin tuli sellainen olo että tässä halutaan esittää liikaa osaamista ja mahdutetaan kaikki yhteen piisiin.
Tästä saisit monta piisiä pilkkomalla yhden idean yhteen piisiin.
Hyvä kuitenkin. Diggasin.

PS. vaikkei mene genreen, tsekkaa mun materiaalia. fillari
0   +1 +2
 
sikki-six 24.04.2009
Hiukan tunkkanen on yleissoundi, jos ei konerumpuja lasketa - rummut ja muu soitanta on tältä osin vähän eri maailmasta. Omaan makuun maistuisi suurempi soitettujen instrumenttien osuus. Aika konemaista settiä on, varsinkin kun nuo konejutut monet mallintavat ns. oikeita soittimia. Kieron kiehtova biisi anyhoo.
0   +1 +2
 
8
Dr. Surakovsk 20.04.2009
Hieman tulee Devin materiaali mieleen. Ihan onnistunut kyhäelmä. Monipuolisuudesta ei ainakaan voi valittaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4