Tomorrow

5:20
9.50   865 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

pieslice 27.09.2007
(Kokeillaan Trax In Spacesta tutulla "arvostelijan kysymyssarjalla" arvostella tämä)

Yleisvaikutelma?
Mukavahkoa kaunista ja juustoista melodic trancea.

Luovuus?
Hienoinen kasvottomuus vaivaa, aika lailla genren perussettiä tämä on melodioltaan ja harmonioiltaan. Siltikin hienon kuuloista settiä, joskaan ei aivan trancetaivaan kirkkaimpiin tähtiin yllä.

Sovitus?
Tyypillinen kiksusovitus, painotettu juuri tuota harmonista puolta, ja aika kauniiltahan tämä kuulostaa.
Biisi loppuu ehkä turhan seinään. Bassline kiva säksätys, siitä +.

"heleä pianosoundi toimii aina, kysykää vaikka Robert Milesiltä. " -karman hardon

Äänenlaatu?
Jotenkin tuntuu vähän liian säröytyneeltä; ehkä turhan kovalle yritetty kokonaisäänenvoimakkuutta. Bassoa on, mutta muut instrumentit hieman puurotuvat.

Toimiiko tämä musiikkina?
Toimii. Peruskivaa kiksuttelua, aikalailla keskivertoa mikseritrancea parempaahan tämä on.
Ehkä tuota miksausta/masterointia voisi katsoa uudelleen koska ainakin itse kuulen selkeästi sen että kokonaismiksaus menee särölle.
0   +1 +2
 
starts 17.08.2007
Rakenteeltaan erittäin hyvin toimiva trancebiisi. Pidän melodisuudesta musiikissa ja tässä sitä onnekseni on. :) Melodiat toimivat upeasti, ainoastaan, ne pianot jää mun makuuni pikkuisen liian taka-alalle. Melankolinen tunnelma on aina hieno asia... ;) Kyllä tässä komeasti on tavoitettu se mikä pitääkin, toimii. Ei muuta kuin lisää tällaista tulemaan, rock on.
0   +1 +2
 
9
Jaycob 12.08.2007
Melodista trancee, kiva. Alkaa vähän liian munattomalla kikillä, muuten ihan kivoilla soundeilla. Basso ja synakuvio alussa on aika omaperäinen, mutta kuitenkin oikein toimiva. Näistä padeista olisi voinut filtteröidä vähän resonancea tai/ja korkeita taajuuksia. Piano on ehkä vähän liian pienellä. Tosin sillä on aika kiva melodia. Offbeat synamelodia on ihan kiva mutta soundiltaan se olisi tarvinnut jotakin lisää. Offbeat haitsukin on vähän liian kuiva. Saahan tämä jalan vähän vipattamaan, mutta kuitenkin koko kappale kuulostaa vähän vaisulta. Padeissä ehkä tuo lievä rähinä vähän nyt itseäni häiritsee. Melodiat ovat kyllä todella kivat, niistä plussaa. Nyt kun tätä kikkiä vielä miettii, niin onhan se ihan sopiva. Paljon kovempi olisi taas haitannut.

Kokonaisuudeltaan omaperäiset soundit, vaikka niitä olisi voinut hioakin vielä. En tiedä johtuuko tämä nyt aamusta, mutta tämä ei ollut parhaita kappaleitasi mielestäni. Jäi vähän soimaan päähän kyllä ;). Nojoo, annetaan 8½ -> 9
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta